Ο Χάρι Στάιλς σε ακρόαση για νέα βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ.

Written by on 23/05/2022

Ο Χάρι Στάιλς αποκάλυψε ότι πέρασε από ακρόαση για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ στη νέα βιογραφική ταινία του Μπαζ Λούρμαν.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο SiriusXM του Χάουαρντ Στερν αποκάλυψε την είδηση. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ «απίστευτα ιερή».

   Η ταινία αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις 24 Ιουνίου. Ως επι το πλείστον,εμβαθύνει στη σχέση του βασιλιά του rock n’ roll με τον μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ. Το ρόλο του συνταγματάρχη υποδύεται ο Τομ Χανκς και καλύπτει περίοδο 20 χρόνων.

   «Ο Έλβις ήταν ίσως το πρώτο άτομο που γνώρισα εκτός από την οικογένειά μου όταν ήμουν παιδί» είπε ο τραγουδιστής. «Για αυτόν τον λόγο, υπήρχε κάτι απίστευτα ιερό γύρω του. Οπότε σκέφτηκα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να παίξω τον ρόλο».

   «Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρο. Νιώθω ότι αν ένας σκηνοθέτης αισθάνεται ότι δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για τον ρόλο, τότε είναι καλύτερο για εκείνον και για μένα» είπε. «Αν πιστεύουν ότι η ταινία θα είναι καλύτερη με κάποιον άλλον, τότε δεν θέλω να την κάνω. Δεν θέλω να είμαι η όχι τόσο καλή έκδοση» υπογράμμισε.

   Ανέφερε επίσης ότι έπρεπε να αναπαραστήσει μια εμβληματική παράσταση του Έλβις Πρίσλεϊ. Η ακρόαση έλαβε μέρος στο Λας Βέγκας και έπρεπε να παίξει σε μερικές σκηνές για την ακρόαση. Ο Στάιλς παραδέχτηκε ότι δεν ένιωθε ότι έμοιαζε πολύ με τον Πρίσλεϊ. Για αυτό τον λόγο, δήλωσε ότι δεν προσβλήθηκε που αποφάσισαν να προχωρήσουν με τον Όστιν Μπάτλερ για τον ρόλο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διάβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background