Η Μάργκοτ Ρόμπι αντικαθιστά τον Τζόνι Ντεπ στη νέα ταινία.

Written by on 20/05/2022

Ο πρωταγωνιστής Τζόνι Ντεπ ή διαφορετικά καπετάνιος Τζακ Σπάροου, όπως φαίνεται δεν θα συμμετέχει στην νέα ταινία.

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ είχε αρκετές παράπλευρες απώλειες. Μία από αυτές ήταν και η συμμετοχή του ηθοποιού στη νέα ταινία για τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Το πολυαναμενόμενο franchise δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ η έκτη ταινία αντιμετωπίζει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων του Ντεπ εναντίον της Χερντ, η Ντίσνεϊ, διέκοψε τη συνεργασία με τον ηθοποιό αφού οι κατηγορίες για κακοποίηση της συζύγου του, λειτούργησαν εις βάρος του.

Όσο οι συζητήσεις για τη νέα ταινία βρίσκονται σε εξέλιξη, το όνομα της Μάργκοτ Ρόμπι φιγουράρει αρκετά συχνά. Φήμες στα δημοσιεύματα θέλουν την Μάργκοτ Ρόμπι να εμφανίζεται ως τον αντικαταστάτη του Ντεπ.

Ο παραγωγός των δημοφιλών ταινιών, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, αποκάλυψε ότι η παραγωγή της Ντίσνεϊ εργάζεται σε ένα σίκουελ.

Ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι εμφανίζεται γυναίκα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, η Μάργκοτ Ρόμπι είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τον Τζακ Σπάροου του Ντεπ. Αναφορικά με αυτό ο Μπρουκχάιμερ δήλωσε:

«Ναι. Μιλάμε με την Μάργκοτ Ρόμπι. Συζητάμε δύο σενάρια για τους “Πειρατές”. Ενα με αυτήν και ένα χωρίς αυτήν» και στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει ο Ντεπ, ο ίδιος απάντησε:

«Όχι αυτή τη στιγμή. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».

Όλα δείχνουν ότι το έκτο φιλμ για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» θα έρθει με γυναίκα πρωταγωνίστρια και αυτό είναι μεγάλο ρίσκο για μία ταινία, που ταυτίστηκε με τον Ντεπ στο τιμόνι.


Η προτίμηση της Ντίσνεϊ θέλει τη Ρόμπι στον κεντρικό ρόλο, χωρίς ωστόσο να απορρίπτει τελείως το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ντεπ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η πλειοψηφία των θαυμαστών του Ντεπ και των «Πειρατών», ζητούν να δουν στη μεγάλη οθόνη τον αυθεντικό Τζακ Σπάροου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα, κυκλοφορεί μία ειδική φόρμα από τους φαν, που ,μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή του ηθοποιού. Ο αριθμός των υπογραφών αυτή τη στιγμή, ξεπερνά τις 670 χιλιάδες. Την ίδια στιγμή , το Twitter δεν συμφωνεί με αυτή την επιλογή. «Σκέφτονται να κάνουν τους “Πειρατές” χωρίς τον Τζακ Σπάροου, με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπιν και νομίζω ότι θα προτιμούσα να φάω τα σκ@@@ των σκύλων μου παρά να δω αυτό», «Αλήθεια κάνετε μεγάλο λάθος που βάλατε τη Ρόμπι στη θέση του Σπάροου με τον Ντεπ. Παιδιά πρέπει να ανακαλέσετε», ήταν μερικά από τα σχόλια στο Twitter μετά τη συνέντευξη του Μπρουκχάιμερ.

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δείτε περισσότερα εδω


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background