Η Έμα Στόουν αποχαιρετά το σπίτι της στο Μαλιμπού.

Written by on 23/05/2022

 Η Αμερικανίδα ηθοποιός Έμα Στόουν (Emma Stone) αποφάσισε να πουλήσει για 4,2 εκατομμύρια δολάρια, το σπίτι της στο Μαλιμπού όπως επιβεβαίωσε το People.

Το ράντσο, βρίσκεται σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου. Σύμφωνα με την Wall Street Journal η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι για 3,25 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

   Το ακίνητο είναι στην άκρη του βράχου με θέα στον ωκεανό. «Είναι ένα κλασικό σπίτι του 1958. Eνα σύγχρονο Mid-Century σε μια από τις πλουσιότερες πολιτείες της χώρας την Καλιφόρνια. Είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Ειρηνικό», δήλωσε ο μεσίτης Eric Lavey στη WSJ. Μάλιστα, το χαρακτήρισε ως « το ιδανικό σπίτι στο Μαλιμπού για μια ταινία της Νάνσι Μέγιερς (Nancy Meyers)».

   Το ακίνητο βρίσκεται σε μία έκταση 3 στρεμμάτων με πισίνα, γκαζόν και μία ιδιωτική σκάλα που οδηγεί σε δική του παραλία. Το πρόσφατα ανακαινισμένο, ολόλευκο σπίτι διαθέτει μια μοντέρνα κουζίνα με χρυσές πινελιές και ένα φωτεινό σαλόνι με τζάκι. Επιπλέον, το σπίτι περιλαμβάνει μια αίθουσα αναψυχής, ατελιέ, και ένα άνετο καθιστικό.

   Mετά την αγορά του σπιτιού, η Έμα Στόουν παντρεύτηκε τον σύζυγό της Ντέιβ Μακάρι (Dave McCary) το 2020. Η βραβευμένη με Όσκαρ και ο σεναριογράφος του «Saturday Night Live», γνωρίστηκαν όταν ήταν οικοδεσπότες της κωμικής εκπομπής το 2016.

Μάλιστα, έτυχε να παίξει, κατά την φιλοξενία της στο show, σε ένα σκετσάκι το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος. Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι, τον Μάρτιο του 2021.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background