Η Τζέσικα Τσάστεϊν στον ρόλο της Μαριάν Τραμπ στην ταινία «Armageddon Time».

Written by on 23/05/2022

   Η Τζέσικα Τσάστεϊν εξέπληξε το κοινό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, με τον ρόλο της Μαριάν Τραμπ.

Η εμφάνισή της στη δραματική ταινία ενηλικίωσης «Armageddon Time» είχε το ρόλο της Μαριάν Τραμπ,αδερφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

   Ο ρόλος της Τσάστεϊν είναι μικρός, αλλά ισχυρός. Η Μαριάν Τραμπ, εμφανίζεται ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε ένα αυστηρό ιδιωτικό σχολείο όπου ο νεαρός πρωταγωνιστής της ταινίας, Πολ (Μπανκς Ρεπέτα), γίνεται δεκτός, στα μέσα της ταινίας.

Δίνει διαλέξεις στα προνομιούχα αγόρια και κορίτσια για την αξία της φιλοδοξίας με χτένισμα κυψέλη. Η Τραμπ εργάστηκε ως εισαγγελέας των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1970 στο Νιου Τζέρσι.

Διορίστηκε από τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν σε έδρα στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για το Νιου Τζέρσι το 1983. Αργότερα υπηρέτησε στο Εφετείο.

   Η ταινία «Armageddon Time» βασίζεται στην παιδική ηλικία του συγγραφέα-σκηνοθέτη Τζέιμς Γκρέι στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Αλλωστε, στο σχολείο Kew-Forest της Νέας Υόρκης φοιτούσε και ο Ντόναλντ Τραμπ στα νιάτα του.

Συμπρωταγωνιστές είναι η Αν Χάθαγουεϊ και ο Τζέρεμι Στρονγκ ως γονείς του Πολ και τον Άντονι Χόπκινς ως παππού του. Η ταινία παρουσιάζει στιγμιότυπα από την προεδρική εκστρατεία του Ρίγκαν.

  Αρχικά για τον ρόλο της Μαριάν Τραμπ είχε αναφερθεί η Κέιτ Μπλάνσετ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background