Ο Kanye West κάνει guest εμφάνιση στη συναυλία του Travis Scott

Written by on 10/08/2023

Ο Kanye West, επέστρεψε στη σκηνή, χάρη στον Travis Scott, ο οποίος, όπως και ο Kanye, αντιμετώπισε πρόσφατα παρόμοιο περιστατικό, όπου οι θαυμαστές του στράφηκαν εναντίον του.

Σύμφωνα με το TMZ, o Travis, αυτό το διάστημα, παρουσιάζει μια μεγάλη παράσταση στη Ρώμη, – αμέσως μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του “Utopia” – και εξέπληξε το κοινό της Ρώμης, με την guest εμφάνιση του Kanye.

Πριν να βγει ο Kanye στη σκηνή, ο Travis είπε για αυτόν τα εξής: ” Το μόνο άτομο πάνω σε αυτή τη γη που έχει σταθεί μαζί μου όσα έχω περάσει”.

Το κοινό όπως ήταν αναμενόμενο, παραλήρησε μετά την εμφάνιση του Kanye, ο οποίος τραγούδησε το “Praise God”, ένα τραγούδι από το άλμπουμ του, “Donda”.

Καθώς είχε κάποιο καιρό να κάνει εμφάνιση, ο Ye ξέχασε κάποιους από τους στίχους, όμως τον έσωσε η ενορχήστρωση που ακουγόταν από πίσω. Στη συνέχεια, ερμήνευσε στο τραγούδι “Can’t tell me nothing”.

Η εμφάνιση του Kanye, σηματοδοτεί την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση, από τότε που έκανε τα σχόλια κατά των Εβραίων, που διακόπηκε η συνεργασία του με την Adidas, με αποτέλεσμα να χάσει δισεκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων ανέφερε και την αγάπη του για τον Χίτλερ.

Απόρροια όλων αυτών, ήταν να απομακρυνθούν πολλοί παράγοντες στη μουσική και την ψυχαγωγία από αυτόν, όμως ο Travis, όπως φαίνεται, παραμένει πιστός.

Βεβαία και ο ίδιος ο Travis, αντιμετώπισε προβλήματα για το μουσικό φεστιβάλ “Astroworld”, όπου 10 θαυμαστές του έχασαν τη ζωή τους. Βρίσκεται ακόμη εν μέσω πολλών μηνύσεων από το φεστιβάλ, όμως οι ένορκοι δεν του απένειμαν κατηγορίες.

 


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background