Η Beyoncé έδωσε 100.000 για να μπορέσουν οι θαυμαστές της να επιστρέψουν σπίτι τους με το τρένο

Written by on 13/08/2023

Η Beyoncé πλήρωσε την εταιρεία Μετρό της Ουάσινγτον, για να παρατείνει το ωράριο λειτουργία των τρένων για μία ώρα, ώστε να επιστρέψουν ασφαλείς οι θαυμαστές από τη συναυλία της στο σπίτι τους.

Σημειώνεται ότι η συναυλία είχε καθυστέρηση λόγω άστατου καιρού.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, η τραγουδίστρια του “Cuff it“, Beyoncé, επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά για να τραγουδήσει στο Fedex Field.

Ωστόσο, μία ώρα πριν  την προγραμματισμένη έναρξη της συναυλίας στις 20:00 μμ, οι διοργανωτές, έκαναν μία ανάρτηση στο X ( πρώην Twitter), προειδοποιώντας το κοινό ότι “εξαιτίας κεραυνών στην περιοχή, παρακαλούμε όλους να βρουν ένα καταφύγιο.

Οι θαυμαστές στα πάρκινγκ και εκτός θυρών, παρακαλούνται να προσφύγουν στα αυτοκίνητά τους”.”Οι θαυμαστές εντός σταδίου, παρακαλούνται να προσφύγουν σε ράμπες και καλυμμένα μέρη έως να δοθούν περαιτέρω οδηγίες”.

Στις 20:30μμ, οι διοργανωτές, εξέδωσαν οδηγίες, να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Στο μεταξύ, το Μετρό της Ουάσινγτον, ανακοίνωσε ότι θα παρέτεινε το ωράριο λειτουργίας των τρένων έως και μία ώρα. Το κόστος της εκτεταμένης λειτουργίας των τρένων “θα καλυφθεί από τους συντελεστές της συναυλίας (βλέπε Beyoncé), δηλαδή 100.000 δολάρια, ώστε όλοι οι 98 σταθμοί να παραμείνουν ανοικτοί, καθώς και για άλλα προβλεπόμενα έξοδα”.

Το εκτεταμένο ωράριο, σημαίνει ότι οι fans, μπορούν να παραμείνουν για το σόου και να επιστρέψουν με το μετρό.

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background