Κλασικές επιτυχίες των Police ηχογραφούνται ξανά σε διάφορες γλώσσες

Written by on 07/08/2023

Ο Στιούαρτ Κόπλαντ, ιδρυτής και ντράμερ του συγκροτήματος, The Police, συνεργάζεται με τον Ινδό μουσικό, Ρίκι Κέϊ, στο πρότζεκτ, “Police – Beyond Borders”, στο οποίο, τα κλασικά τραγούδια του θρυλικού ροκ συγκροτήματος, ξαναδημιυργούνται σε παγκόσμιες γλώσσες.

Οι επιτυχίες των Police, “Every breath you take”, “Roxanne” και “Message in a bottle”, επανερμηνεύονται μεταξύ άλλων, στις γλώσσες Κανάντα, Ζουλού, Μανδαρινικά, Αμρενικά, Πάστο, Ούρντου και Χίντι.

Το άλμπουμ ακολουθεί το “Police deranged for Orchestra”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, με επιτυχημένα τραγόυδια του συγκροτήματος, διασκευμασμένα για πλήρη ορχήστρα.

Οι Κάπλαντ και Κέϊ, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, στο “Divine Tides”, για το οποίο κέρδισαν δύο βραβεία Grammy .

Ο Ρίκι Κέϊ πρότεινε να ηχογραφήσουμε ένα άλμπουμ με διασκευές των The Police. Η ιδέα να ακούσουμε αυτά τα τραγούδια σε παγκόσμιες γλώσσες, ήταν εμπνευσμένη και ο Ρίκι εντόπισε τα υπέροχα ταλέντα για αυτή την ηχογράφηση.

Η μουσική που δημιουργήσαμε ο Στινγκ, ο Άντι Σάμερ και εγώ, με τους The Police, προέρχεται ουσιαστικά από την κουλτούρα των Μαύρων και ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό να ακούς αυτή την κουλτούρα να επιστρέφει στην Αφρική με το “Every breath you take”, να τραγουδιέται στα ζουλού“, είπε ο Στιούαρτ Κόπλαντ, σύμφωνα με το Variety.

Είναι τεράστια τιμή, να συνεργάζομαι ξανά με τον Στιούαρτ Κόπλαντ. Αυτά είναι τα τραγούδια με τα οποία έχω μεγαλώσει και έχουν διαμορφώσει την καριέρα μου. Σέβομαι πολύ την κληρονομιά τους”, σχολίασε ο Ρίκι Κέι.

Έχουμε συνεργαστεί με καταπληκτικές ορχήστρες, τραγουδιστές, χορωδίες, μουσικούς και σύνολα από όλο τον κόσμο, για να αναδημιουργήσουμε την μαγεία αυτών των διαχρονικών κλασικών επιτυχιών σε παγκόσμιες γλώσσες”, σημείωσε.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background