Harry Styles: Το “Love on tour” ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου

Written by on 31/07/2023

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχεδόν δίχρονης παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο “Love on tour“, ο ποπ σταρ Χάρι Στάϊλς (Harry Styles), έκανε μία ανάρτηση στο Instagram story του, χαρακτηρίζοντάς την ως “τη μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο διάσημος τραγουδιστής, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συναυλίας στις 22 Ιουλίου, στο RCF Arena, της ιταλικής πόλης Ρέτζο- Εμίλια. “Ευχαριστώ τη μπάντα μου και όλη την ομάδα, που έκαναν τα τελευταία χρόνια τόσο ξεχωριστά. Ήταν η απόλυτη ευχαρίστηση“, συνέχισε στην ανάρτησή του, ανεβάζοντας φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να υποκλίνεται στο κοινό του.

Προς όλους όσοι έχετε έρθει να μας δείτε, ευχαριστώ. Αισθάνομαι απίστευτα πλήρης, χαρούμενος, όλα αυτά χάρη σε εσάς. μου δώσατε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή, περισσότερες από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Σας ευχαριστώ, για τον χρόνο, την ενέργεια και την αγάπη σας. Ήταν τιμή μου που τραγούδησα για εσάς. Ελπίζω να διασκεδάσατε όσο κι εγώ”, είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, θα σας δω ξανά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Να φέρεστε στους ανθρώπους με καλοσύνη. Σας αγαπώ περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε“, κατέληξε.

Παράλληλα, ο ερμηνευτής, μοιράστηκε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, με μοναδικά αποσπάσματα από το παρασκήνιο της περιοδείας του με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους θαυμαστές του.

Στους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους που ξέρω. Αντίο προς το παρόν. “Love on tour”για πάντα”, έγραψε το πρώην μέλος των One Direction στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background