Ο Paul Simon προσπαθεί να κάνει πρόβες για να επιστρέψει σε περιοδείες

Written by on 28/07/2023

Ο Paul Simon (Πωλ Σάϊμον), δήλωσε ότι προσπάθησε να εξασκηθεί με την μπάντα του με την ελίπδα να επιστρέψει στις περιοδείες.

Ο θρυλικός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ανακοίνωσε το 2018 ότι σταματά τις περιοδείες και έδωσε μια τελευταία συναυλία στο Κουίνς, κοντά στην περιοχή όπου μεγάλωσε.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας, ο Πωλ Σάϊμον, άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι ανοιχτός για να εμφανιστεί σε μεμονωμένες συναυλίες στο μέλλον και συμμετείχε στο Newport Folk Festival το περασμένο καλοκαίρι με επιστροφή – έκπληξη στη σκηνή.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο μουσικό περιοδικό Mojo, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να ξεπεράσει την απώλεια ακοής, που τον εμπόδισε να επιστρέψει στις περιοδείες.

Συζητώντας για το ενδεχόμενο νέας μουσικής, ο τραγουδιστής είπε: “Έχω τρία τραγούδια που έρχονται. Ένα από αυτά το έχω τελειώσει”.

“Και αυτό είναι κυριολεκτικά σωτήριο, γιατί δεν έχω καταλάβει πώς να ερμηνεύω με την απώλεια ακοής”, σημείωσε.

Προσπάθησα να κάνω πρόβες με τα παιδιά της μπάντας μου για να δω αν θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ μέχρι στιγμής. Αυτό είναι τουλάχιστον μια διέξοδος για να σκέφτεσαι μουσικά”, πρόσθεσε.

Μου αρέσει να γράφω μουσική, η φωνή μου είναι ακόμη δυνατή και η μπάντα μου είναι εξαιρετική ομάδα προικισμένων μουσικών. Σκέφτομαι συνεχώς τη μουσική. Είμαι ευγνώμων για την ολοκληρωμένη καριέρα και φυσικά πάνω από όλα στο κοινό, που άκουσε κάτι στη μουσική μας, που άγγιξε τις καρδιές τους”, συνέχισε.

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background