Η Madonna κοινοποίησε φωτογραφία Έλληνα διασώστη της ΕΜΑΚ από την Τουρκία

Written by on 16/02/2023

Η Madonna κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφία Έλληνα διασώστη της ΕΜΑΚ από την Τουρκία. Η φωτογραφία που έχει γίνει viral, είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας. Ο διασώστης κρατάει με προσοχή και τρυφερότητα το παιδάκι που έβγαλε από τα ερείπια, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη ανάμεσα στα δύο κράτη παρά τις διαφορές τους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή σε όλους Madge, αναφέρει στον λογαριασμό της μαζί με τη φωτογραφία: “όλοι μιλούν για την αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια σε Τουρκία και Συρία, που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές σε αυτόν τον  τεράστιο σεισμό. Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι, έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει εκεί σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Σου ματώνει η καρδιά”.

Παράλληλα, η άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας  στο σεισμό της Τουρκίας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ώστε οι δύο λαοί να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να αγκαλιαστούν. Μάλιστα, πολλοί από τους Τούρκους που βοήθησε η ΕΜΑΚ, δεν δίστασαν να δηλώσουν την αγάπη τους για την Ελλάδα, με κάποιον από αυτούς να σχολιάζει: “Eάν νιώθεις πόνο, είσαι ζωντανός. Εάν νιώθεις τον πόνο των άλλων, είσαι άνθρωπος ( Λέων Τολστόϊ). Ευχαριστώ Ελλάδα”!

Διαβάστε περισσότερα παρόμοια θέματα ΕΔΩ:

 


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background