Τράβις Σκοτ: έμπνευση η οικογένειά του

Written by on 27/02/2021

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ραπ μουσικής, με τα τραγούδια και τις συναυλίες του, να κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον Τράβις Σκοτ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο περιοδικό i-D και μίλησε για όλους και για όλα. Ο 28χρονος καλλιτέχνης, που είναι παντρεμένος με την Κάιλι Τζένερς και έχει μία κόρη 3 χρονών, την πανέμορφη Στόρμι, αναφέρθηκε εκτενώς στην οικογένειά του και παραδέχτηκε πως από εκεί αντλεί όλη του την έμπνευση.

Μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, μιλώντας για τα συναισθήματα που του προκαλεί η πατρότητα τονίζοντας πως: «Η πατρότητα επηρεάζει τη δουλειά μου. Έχει τεράστιο αντίκτυπο. Είναι μεγάλη έμπνευση, καταλαβαίνεις τι λέω; Ειδικά η Στορμ, πάντα ενδιαφέρεται, αντιλαμβάνεται και μαθαίνει πράγματα και προσαρμόζεται στα πράγματα τόσο γρήγορα. Τα παιδιά σου δείχνουν μια διαφορετική προοπτική για τη ζωή, το πώς βλέπουν τα πράγματα, τον τύπο των πιέσεων που δέχονται και το τι τα κάνει ευτυχισμένα, τι τα συγκινεί. Όπως, όταν παρακολουθεί συγκεκριμένες ταινίες ή ακούει συγκεκριμένα τραγούδια. Ή παρακολουθεί τις συναυλίες μου στο YouTube. Συνειδητοποίησα ότι η δουλειά μου είναι πολύ πιο σημαντική από ό, τι νόμιζα χάρη σε εκείνη. Περισσότερη ευθύνη, καταλαβαίνετε;»

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Τράβις Σκοτ μίλησε για το πόσο έχει επηρεαστεί η καριέρα του από τον ερχομό της κόρης του, λέγοντας πως:  «Η ανατροφή της Στόρμι με έχει αλλάξει ως άτομο. Πατρότητα είναι το ότι δεν ζω πλέον για τον εαυτό μου. Ήμουν ήδη τόσο αφοσιωμένος στους θαυμαστές και τώρα, στη Στόρμι, … το λατρεύω αυτό».


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background