Αστρολογικές προβλέψεις 08/02

Written by on 08/02/2021

ΚΡΙΟΣ:  Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, διορθώνεις παλαιά λάθη και έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σου! Επανασυνδέσεις και επανενώσεις φιλικές και ερωτικές, έχουν εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα δραστηριοποιηθείς σε καριέρα και θα διορθώσεις παλαιά λάθη, διορθώνοντας την πορεία της σταδιοδρομίας και της προόδου σου! Βρίσκεις λύσεις για βελτιώσεις την κοινωνική εικόνα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κοινωνικότητα και ευχάριστες συζητήσεις, σου δίνουν χαρά! Επίσης  είσαι ιδιαίτερα τυχερός και ευνοημένος, για επαφές με άτομα του παρελθόντος, συναναστροφές με πρώην, ακόμα και για επανασυνδέσεις! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε διακρίνουν έντονος ερωτισμός, σεξουαλικότητα και γοητεία! Βρίσκεις λύση για οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη! Μεγάλη πιθανότητα για σεξ με πρώην! 

ΛΕΩΝ: Μπορείς τώρα να διορθώσεις παλαιά λάθη και προβλήματα στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα την μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις όρεξη για δουλειά και αποδοτικότητα! Διορθώνεις λάθη του παρελθόντος και τακτοποιείς εκκρεμότητες της καθημερινότητας!

ΖΥΓΟΣ: Σε χαρακτηρίζει λάμψη, γοητεία, δημιουργικότητα, κέφι και έντονος ερωτισμός! Οι ερωτικές σου κατακτήσεις, αλλά και οι επιστροφές από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά οικογενειακά θέματα διορθώνονται τώρα, όπως και υποθέσεις σπιτιού που ήταν σε εκκρεμότητα! Υπάρχει επίσης, μεγάλη πιθανότητα, για επανασύνδεση!  

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι ιδιαίτερα έξυπνος, οξυδερκής, επικοινωνιακός και δημοφιλής! Απολαμβάνεις μηνύματα και επαφές με άτομα του παρελθόντος! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας μπορεί τώρα να βελτιωθεί ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα, με τους σωστούς χειρισμούς! Ευκαιρία θα έχεις και για ερωτικές επιστροφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός, έξυπνος, πνευματώδης και μπορείς να πετύχεις πολλές επιθυμίες σου και τους στόχους σου! Ετοιμάσου για ερωτικές επιστροφές, αλλά και επανασυνδέσεις!

ΙΧΘΥΣ: Απολαμβάνεις συναισθηματική και ψυχική ανανέωση και απαλλάσσεσαι από παλιές φοβίες και άγχη! Κρυφές επαφές με άτομα του παρελθόντος ή ανεκπλήρωτους έρωτες, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background