Η Τζόντι Φόστερ σε αστυνομική σειρά.

Written by on 31/05/2022

Η Τζόντι Φόστερ θα πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο επιτυχημένες αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές, του HBO «True Detective».

Η ημερομηνία έναρξης του τετάρτου κύκλου με τίτλο «True Detective: Night Country»δεν έχει ανακοινωθεί. Ωστόσο,σύμφωνα με το Variety, τα νέα επεισόδια ξεκίνησαν ήδη να γυρίζονται από τον Μάρτιο.Φυσικά, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ίσσα Λόπες (Issa López).

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού.Μάλιστα, ταυτόχρονα υποδύεται την ντετέκτιβ Liz Danvers.

Η ντετέκτιβ συνεργάζεται με τη συνάδελφό της Evangeline Navarro για να ερευνήσουν την εξαφάνιση έξι ανδρών που διευθύνουν τον ερευνητικό σταθμό Tsalal. Θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν τους δικούς τους δαίμονες καθώς εργάζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το 2021 στο Φεστιβάλ των Καννών, η Τζόντι Φόστερ παρέλαβε τον τιμητικό χρυσό φοίνικα από τα χέρια του Ισπανού σκηνοθέτη, Πέδρο Αλμοδόβαρ και της Ντόρια Τιλιέρ.

Πριν από 45 χρόνια σε ηλικία μόλις 13 ετών, είχε κερδίσει το ύψιστο βραβείο του φεστιβάλ των Καννών για τη συμμετοχή της στον Ταξιτζή του Μάρτιν Σκορσέζε.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background