Ο Λίαμ Χέμσγουορθ θα αντικαταστήσει τον Χένρι Καβίλ στο The Witcher.

Written by on 01/11/2022

Μία αλλαγή επιφυλλάσσει η επιτυχημένη σειρά του Netflix, «The Witcher» στο τηλεοπτικό κοινό.

Όσοι αγάπησαν τον Χένρι Καβίλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Geralt of Rivia», θα πρέπει τώρα να τον αποχαιρετήσουν, καθώς ο ηθοποιός θα αντικατασταθεί στην 4η σεζόν από τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

Η είδηση έγινε πρώτα γνωστή από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter και στη συνέχεια, ο ηθοποιός την επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

«Είναι επίσημο. Το “Witcher” επιστρέφει με την 4η σεζόν και ο Χένρι Καβίλ θα παραδώσει τα ξίφη του στον Λίαμ Χέσμγουορθ ως νέος Geralt of Rivia μετά την 3η σεζόν. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Witcher, Λίαμ», γράφει η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, ο Χένρι Καβίλ έκανε κι εκείνος μία ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ενημέρωσε το κοινό του πως δεν θα συνεχίσει στη σειρά.

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν», έγραψε αρχικά.

«Αντί για εμένα, ο φανταστικός Λίαμ Χέμσγουορθ θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Οίκου. Όπως και με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Geralt και με ενθουσιασμό για να δω την άποψη του Λίαμ για αυτόν τον πιο συναρπαστικό και λεπτεπίλεπτο άνθρωπο. Λίαμ, καλέ κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε τις βουτιές μέσα σε αυτόν για να δεις τι μπορείς να βρεις», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background