Η Εμίλια Κλαρκ θα υποδυθεί τη σύζυγο του Όσκαρ Ουάιλντ στην ταινία «An Ideal Wife».

Written by on 01/11/2022

Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί τον γάμο του συγγραφέα με τη Λόιντ και καταγράφονται όλα όσα βίωσε, αφού έμαθε ότι ο Ουάιλντ ήταν ομοφυλόφιλος.

Η Εμίλια Κλαρκ, πρόκειται να υποδυθεί την Κόνστανς Λόιντ, την Ιρλανδή συγγραφέα που ήταν παντρεμένη με τον Όσκαρ Ουάιλντ, στην ταινία «An Ideal Wife», σε σκηνοθεσία της Χέλμερ Σόφι Χάιντ.

Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί τον γάμο του συγγραφέα με τη Λόιντ και καταγράφονται όλα όσα βίωσε, αφού έμαθε ότι ο Ουάιλντ ήταν ομοφυλόφιλος.

Η Λόιντ πέθανε το 1898 σε ηλικία 40 ετών, ενώ ζούσε εξόριστη στη Γένοβα της Ιταλίας με τους δύο γιους της. Η οικογένεια είχε εγκαταλείψει το Λονδίνο και άλλαξε το επώνυμό της, για να αποστασιοποιηθεί από το σκάνδαλο της φυλάκισης του Όσκαρ Ουάιλντ για τις ομοφυλοφιλικές του σεξουαλικές προτιμήσεις το 1895.

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Λόιντ δημοσίευσε δύο βιβλία παιδικής λογοτεχνίας. Ήταν επίσης ακτιβίστρια στο κίνημα της προοδευτικής μεταρρύθμισης των ενδυμάτων, το οποίο έκανε εκστρατεία για να επιτρέψει στις γυναίκες να ντύνονται με άνετα ρούχα και όχι με τα ασφυκτικά βικτοριανά φορέματα της εποχής.

Η ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Βρετανίδα ηθοποιός γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Game of Thrones», θα σηματοδοτήσει την επανεμφάνιση της Κλαρκ σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη οθόνη, μετά την εορταστική ρομαντική ταινία «Last Christmas» του 2019.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background