Από επιτυχία σε επιτυχία η Tέιλορ Σουίφτ. Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για την περιοδεία της.

Written by on 17/11/2022

Πρόκειται για μία «ιστορικά πρωτοφανής ζήτηση». Αρκετά ήταν τα εισιτήρια που αναρτήθηκαν προς μεταπώληση για  22.700 δολάρια.

Η Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται να προχωρά από επιτυχία σε επιτυχία και από διάκριση σε διάκριση. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας κατέκλυσαν την ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων, για να προμηθευτούν το πολυπόθητο «ηλεκτρονικό χαρτάκι» που θα τους εξασφαλίσει πρόσβαση στην πρώτη περιοδεία της Σουίφτ, μετά από πέντε χρόνια.

Οι αμέτρητοι φαν προκάλεσαν μάλιστα και επαλαμβανόμενες διακοπές στην ιστοσελίδα, η οποία «έπεσε» πάνω από μία φορές. Σύμφωνα με το Reuters, αρκετά ήταν και τα εισιτήρια των συναυλιών της, που αναρτήθηκαν προς μεταπώληση, για χιλιάδες δολάρια αυτή τη φορά.

Πρόκειται για μία «ιστορικά πρωτοφανής ζήτηση», όπως σημειώθηκε σε δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, για την 52 ημερών περιοδεία της Tέιλορ Σουίφτ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαν να εξασφαλίσουν ότι θα παρακολουθήσουν την τραγουδίστρια επί σκηνής.

A cantora  Taylor Swift revelou o título da 13ª faixa de seu novo álbum. 'Midnights' - Foto: Reprodução/Instagram

Οι θαυμαστές ανέφεραν ότι περίμεναν να αγοράσουν εισιτήρια στο διαδίκτυο έως και οκτώ ώρες, τα οποία κόστιζαν από 49 έως 449 δολάρια το καθένα.

Η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αρχικά ανοιχτή μόνο για τους θαυμαστές της Tέιλορ Σουίφτ, που επιλέχθηκαν ως «διαπιστευμένοι», ενώ ορισμένα εισιτήρια είχαν ήδη μπει σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, προς 22.700 δολάρια το καθένα.

Η περιοδεία «Eras»


Η περιοδεία «Eras» θα είναι η πρώτη περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ από το 2018 και θα περιλαμβάνει 27 συναυλίες. Θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου 2023 από το State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background