Ορκισμένοι εχθροί πριν γίνουν φίλοι οι δύο σταρ Σταλόνε – Σβαρτσενέγκερ

Written by on 17/11/2022

«Πραγματικά σιχαινόμασταν ο ένας τον άλλο» είπε ο «Ρόκι» σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η μεγάλη επιτυχία φέρνει συγκρούσεις και η αποκάλυψη που έκανε ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε πρόσφατη συνέντευξή του, είναι μία απόδειξη.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε την έχθρα που είχε με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο παρελθόν και ο λόγος δεν ήταν άλλος, από το… box office.

O ανταγωνισμός των δύο ανδρών ήρθε εν μέσω της μεγάλης επιτυχίας που γνώριζαν στα 80s και 90s τα φιλμ δράσης, όπου πρωταγωνιστούσαν. Ο αγώνας τους να κατακτήσουν την κορυφή, δεν περιορίστηκε μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά «έθρεψε» και μία βαθύτατη αντιπάθεια ανάμεσά τους.

«Πραγματικά αντιπαθούσαμε ο ένας τον άλλον αφάνταστα. Ήμασταν… αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ματαιόδοξο, αλλά νομίζω ότι ήμασταν πρωτοπόροι σε ένα συγκεκριμένο είδος εκείνη την εποχή και δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο από τότε. Οπότε ο ανταγωνισμός, επειδή είναι στη φύση του, είναι πολύ ανταγωνιστικός και το ίδιο και εγώ… και σκέφτηκα ότι πραγματικά βοήθησε, αλλά εκτός οθόνης ήμασταν ακόμα ανταγωνιστικοί και αυτό δεν ήταν καθόλου υγιές, αλλά γίναμε πολύ καλοί φίλοι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταλόνε στο «Jonathan Ross Show».

«Δεν αντέχαμε να είμαστε στον ίδιο γαλαξία μαζί ούτε για λίγο. Πραγματικά, πραγματικά σιχαινόμασταν ο ένας τον άλλον» τόνισε.

Το όνομα του Σταλόνε ταυτίστηκε με ταινίες δράσης κατά τη δεκαετία του 1980, όπως το «Cobra» και το «Tango & Cash». Ο Σβαρτσενέγκερ μπήκε δυναμικά στον χώρο της κινηματογραφικής δράσης κατά τη δεκαετία του 1980 με δύο από τους θρυλικούς ρόλους του είδους αυτών των ταινιών, αυτόν στο «Conan the Barbarian» (1982) και τον ρόλο του στο «Terminator» (1984). Ο «Εξολοθρευτής» δε, εκτόξευσε τον ανταγωνισμό του με τον Σταλόνε στα ύψη.

sAKVU0ENtgNw6HoiP6JkOcVuXqK

Το 2010 Σταλόνε και Σβαρτσενέγκερ συμπρωταγωνίστησαν μαζί στο «Expendables» και συναντήθηκαν ξανά κινηματογραφικά το 2013 στο «Σχέδιο Απόδρασης».

Ο Σβαρτσενέγκερ έφυγε από το franchise μετά το «Expendables 3», επειδή θεωρούσε ότι ο ρόλος του ήταν κακογραμμένος και υποβαθμισμένος.

Σχετικά με αυτό, είχε δηλώσει στο Vanity Fair: «Νομίζω ότι η πρώτη και η δεύτερη ταινία ήταν καταπληκτικές… Αλλά, στην τρίτη, πίστευα ότι ο ρόλος μου δεν ήταν καλά γραμμένος… Δεν πίστευα ότι είχα κάποια αξία στην ταινία. Παρεμπιπτόντως, λατρεύω το franchise. Νομίζω ότι είναι ένα θεαματικό franchise. Νομίζω ότι ο Sly έχει καλές ιδέες, για το τι θέλει να κάνει με αυτό, και νομίζω ότι αν γράψουν ένα πραγματικά καλό σενάριο (στο οποίο ο ρόλος μου θα είναι καλά δομημένος), θα το έκανα. Αν όχι, τότε δεν θα το κάνω».

wJSf9miZqgmFWHf55HJdLwMMjfS

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background