Ο Τζο Τζόνας αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει τον ρόλο του Spider-Man πριν από μια δεκαετία.

Written by on 25/11/2022

Αν και ήταν σχεδόν σίγουρος πως θα έπαιρνε τον ρόλο, τελικά τον κέρδισε ο Άντριου Γκάρφιλντ.

O Τζο Τζόνας αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνια έχασε τον ρόλο του Spider-Man μέσα από τα χέρια του.

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην μέλος της μπάντας «Jonas Brothers» μίλησε στο podcast «Just for Variety» κι αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει εκείνος τον ρόλο για την ταινία «The Amazing Spider-Man», το 2012.

The Real Meaning Behind Joe Jonas' Minimal Tattoos

«Θυμάμαι πριν από χρόνια, ήμουν έτοιμος να γίνω ο Spider-Man. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος», είπε αρχικά, όμως εξήγησε πως τελικά, ο ρόλος δόθηκε στον Άντριου Γκάρφιλντ.

«Προφανώς, εκείνος ήταν ο σωστός», παραδέχτηκε 10 χρόνια μετά ο μουσικός. Όπως είπε, ο ίδιος είχε συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Μαρκ Γουέμπ σε ένα βιντεοκλίπ. «Ήταν ο σκηνοθέτης μας σε ένα μουσικό βίντεο, οπότε θεώρησα ότι έχω σίγουρο τον ρόλο», δήλωσε.

Ωστόσο, αναφέρει πως του άρεσε πάρα πολύ η διαδικασία της οντισιόν. «Λατρεύω όλη τη διαδικασία της ακρόασης. Εκθέτεις τον εαυτό σου εκεί έξω και καλείσαι να αποδείξεις την αξία σου», είπε ο τραγουδιστής.

Αφού δεν κατάφερε τελικά να συμμετάσχει στην ταινία του Spider-man, ο Τζόνας αποφάσισε να διοχετεύσει όλη του την ενέργεια στη μουσική του, όπως είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background