Η Τζούλια Φοξ υποστηρίζει πως έκανε σχέση με τον Κάνιε Γουέστ για να αφήσει ήσυχη την Κιμ Καρντάσιαν.

Written by on 25/11/2022

Η ηθοποιός δήλωσε πως ήθελε να απομακρύνει τον ράπερ από την πρώην σύζυγό του, για να μην την παρενοχλεί.

Απαντήσεις έδωσε η Τζούλια Φοξ σχετικά με τη σύντομη σχέση που είχε με τον Κάνιε Γουέστ.

Η ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον ράπερ για έναν μόλις μήνα και αυτό δεν φάνηκε να άρεσε στο κοινό της. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες των social media την κατηγόρησαν πως ήταν σε σχέση με έναν «βίαιο μισογύνη και ρατσιστή».

Θέλοντας να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια, η Τζούλια Φοξ υποστήριξε σε βίντεό της στο TikTok πως ξεκίνησε να βγαίνει με τον ράπερ για να… προστατεύσει την Κιμ Καρντάσιαν. Ο Κάνιε Γουέστ άλλωστε, είχε εκφράσει δημόσια την «εμμονή» του με την πρώην σύζυγό του ουκ ολίγες φορές.

Julia Fox's TikTok explanation of her relationship with Kanye West is an  odd, partially true story.

«Σκεφτόμουν πως ίσως μπορούσα να τον απομακρύνω από την Κιμ και να του αποσπάσω την προσοχή, κάνοντάς τον να με συμπαθήσει. Και ήξερα ότι αν κάποια μπορεί να το κάνει αυτό, τότε είμαι εγώ. Όταν βάζω κάτι στο μυαλό μου, το πετυχαίνω», δήλωσε η ηθοποιός, υποστηρίζοντας πως αυτό που ήθελε ήταν να την προστατεύσει από την παρενόχληση του ράπερ.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η ίδια είναι μεγάλη θαυμάστρια της οικογένειας Καρντάσιαν. «Όταν είχα μια συλλογή ρούχων πριν από δέκα χρόνια, στην πραγματικότητα αγόραζαν τα ρούχα μου και τα πουλούσαν στα καταστήματά τους. Πάντα είχα μια μεγάλη αγάπη στην Κιμ και τις δύο μεγαλύτερες, την Κλόε και την Κόρτνεϊ. Είναι τα κορίτσια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ, δήλωσε πως αρχικά, δεν ανταποκρινόταν στο φλερτ του, κυρίως επειδή είναι διάσημος.

«Μου έστελνε μηνύματα και δεν του απαντούσα. Έλεγα “δεν θέλω να έχω κάτι με κάποιον διάσημο ξανά”. Δεν βγάζει πουθενά, είναι κάπως βαρετοί. Δεν είναι πάντα αυτό που νομίζεις ότι είναι», δήλωσε και πρόσθεσε πως οι δυο τους μιλούσαν συνεχώς για «ρούχα και περίεργες ιδέες, σχέδια για το μέλλον και τα όνειρά μας για τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους».

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Ιανουάριο και κράτησε έως και τον Φεβρουάριο του 2022.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background