Αστυνομικοί σταμάτησαν τα γυρίσματα βίντεο κλιπ της Μαντόνα μετά από παράπονα για θόρυβο.

Written by on 08/09/2022

Επεισοδιακά… ήταν τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο κλιπ της Μαντόνα με την ράπερ Τοκίσα καθώς σταμάτησαν απροσδόκητα το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six» αστυνομικοί σταμάτησαν τα γυρίσματα μετά από καταγγελίες για υπερβολικό θόρυβο.

Πηγή που ήταν κοντά στο συμβάν ανέφερε ότι η 64χρονη τραγουδίστρια έκανε γυρίσματα για το επερχόμενο τραγούδι της με την Τοκίσα, με τίτλο «Hung Over». Τα ηχεία των αυτοκινήτων που έπαιζαν μουσική δημιούργησαν «φασαρία και τρέλα» κάτι που προφανώς ενόχλησε πολλούς γείτονες.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε χθες στην Page Six ότι περίπου στις 11:39 μ.μ. ώρα Ελλάδος το προηγούμενο βράδυ, δέχθηκε «αρκετές» καταγγελίες για θόρυβο στο σημείο των γυρισμάτων.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας σημείωσε ότι η «κατάσταση διορθώθηκε» και «δεν κόπηκαν κλήσεις».

Άλλη πηγή επιβεβαίωσε ότι η Μαντόνα, η Τοκίσα, οι χορευτές και το κινηματογραφικό συνεργείο συνέχισαν τα γυρίσματα κάπου αλλού, σε εσωτερικό χώρο, μετά την αποχώρηση της αστυνομίας.

Ηταν ιδέα της Μαντίνα να γυρίσει το βίντεο κλιπ στην Washington Heights «γειτονιά της Νέας Υόρκης περιτριγυρισμένη από την κουλτούρα» των Δομινικανών ριζών της Τοκίσα καθώς το τραγούδι τους ανήκει στο είδος «Dembow», το οποίο είναι δημοφιλές στη χώρα της Καραϊβικής.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background