Η Εμίλια Κλαρκ όλο και πιο κοντά στον ρόλο της Άμπερ Χερντ στο «Aquaman».

Written by on 07/09/2022

Οι θαυμαστές της σειράς προτρέπουν τη Warner Bros, να δώσει τον πολυπόθητο ρόλο της Mera στην Κλαρκ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ξένου Τύπου η Άμπερ Χερντ βρίσκεται εκτός «Aquaman». Ενώ οι θαυμαστές της σειράς προτρέπουν τη Warner. Bros, να δώσει τον πολυπόθητο ρόλο της Mera στην Εμίλια Κλαρκ.

Ήδη το διαδίκτυο έχει αρχίσει να πλημμυρίζει από εικόνες, που με τη χρήση photoshop, δίνουν το ρόλο στην ηθοποιό που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία την Νταινέρυς Ταργκάρυεν στο Game of Thrones. Μεταξύ άλλων πολλοί δηλώνουν, πως θέλουν να δουν την Κλαρκ να σμίγει με τον Τζέισον Μομόα.

Όσον αφορά στην Άμπερ Χερντ μετά την πολύκροτη δίκη, όλα δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ενόσω προσπαθεί να ξεκινήσει μία νέα δεύτερη δίκη εναντίον του Τζόνι Ντεπ, οι εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, δείχνουν να την κρατούν στο περιθώριο.

Η είδηση που ήθελε την Χερντ εκτός Aquaman κάνει τον γύρο του κόσμου, ήδη εδώ και κάποιους μήνες. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι όλες οι σκηνές του φιλμ έχουν πλέον κοπεί, μετά από απόφαση ανωτέρων στελεχών της Warner Bros. Φημολογείται μάλιστα, ότι θα γίνει γνωστό στην ταινία πως η Mera πέθανε γεννώντας το παιδί του Aquaman (Τζέισον Μομόα).

Ακόμη και ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα δίνει σημάδια για το πόσο πολύ θέλει να παραμείνει μακριά από οποιοδήποτε δράμα της Άμπερ Χερντ. Πρόσφατα σε δηλώσεις του ο Μομόα, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για τις επερχόμενες ταινίες του. Όταν αναπόφευκτα ρωτήθηκε για την Χερντ, ο ηθοποιός, απλώς αγνόησε την ερώτηση και συνέχισε να μιλά για διαφορετικές πτυχές της νέας ταινίας «Aquaman» που είναι προγραμματισμένη για το 2023.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background