Το παράπονο του Μπεν Αφλεκ για τη σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Written by on 20/06/2022

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ενώ η επανασύνδεσή τους μετά από 17 χρόνια, ήταν η είδηση των ημερών.

Ωστόσο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πρόσφατα στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη λατίνα σταρ, «Halftime», ότι ενοχλήθηκε αρκετά από τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης αντιμετώπισαν κατά καιρούς τόσο την αρραβωνιαστικιά του, όσο και στην ίδια τους τη σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπεν Άφλεκ παραδέχτηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix, ότι δεν ήταν προετοιμασμένος για όλη αυτή την κριτική που δέχτηκε η Λόπεζ στο παρελθόν.

«Της είπα μια φορά: “Δεν σε ενοχλεί αυτό;” και εκείνη απάντησε “Είμαι Λατίνα. Είμαι γυναίκα. Το περίμενα αυτό. Απλώς δεν είσαι προετοιμασμένη ποτέ. Θες να σου φέρονται δίκαια”».

Ο Άφλεκ είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για την κριτική των μίντια και πώς αυτό είχε επηρεάσει τη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει στο «Awards Chatter» του The Hollywood Reporter, ότι: «Οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί μαζί της. Σεξιστές, ρατσιστές, μοχθηροί. Γράφονταν για εκείνη σκ..ά, με τέτοιο τρόπο που αν τα γράψεις εσύ τώρα θα απολυθείς.

Τώρα την έχουν κάνει είδωλο και σέβονται τη δουλειά που έκανε. Από πού ξεκίνησε, τι έχει καταφέρει, έτσι όπως κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει». Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ίδιος τόνισε πως η Λόπεζ είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το Χόλιγουντ. Δεν άντεχε άλλο τα τόσα επικριτικά σχόλια που δεχόταν τόσο για τη δουλειά της, όσο και για την προσωπική της ζωή.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background