Το δύσκολο παρελθόν της Hailey Bieber.

Written by on 20/06/2022

O πρώτος χρόνος του γάμου τους υπήρξε μια μεγάλη πρόκληση, καθώς έπρεπε να συμπαραστέκεται διαρκώς στο σύζυγό της, στην πορεία του προς την ανάρρωση.

H φετινή χρονιά ήταν γεμάτη δοκιμασίες για τους Bieber. Μετά το μικρό εγκεφαλικό που έπαθε η Hailey, ο Justin διαγνώστηκε με μια ασυνήθιστη νευρολογική πάθηση. Αυτό τον ανάγκασε να ακυρώσει τη μουσική περιοδεία του. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Hailey αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τότε που είδε τον πατέρα της, τον ηθοποιό Steven Baldwin, να αγωνίζεται κατά των εξαρτήσεών του από ναρκωτικές ουσίες. Η κόρη του μάλιστα, μεγαλώνοντας, δεν τόλμησε ποτέ να δοκιμάσει κοκαΐνη. Πάντα φοβόταν ότι θα ήταν αρκετή μία χρήση για να εθιστεί κι εκείνη.

Μετά τη γνωριμία της με τον Justin Bieber κλήθηκε να αναλάβει ξανά έναν παρόμοιο, υποστηρικτικό ρόλο. Καθώς και ο σύντροφός της αντιμετώπιζε τις εξαρτήσεις και την κατάθλιψη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως εξομολογήθηκε το μοντέλο, ο πρώτος χρόνος του γάμου τους υπήρξε μια μεγάλη πρόκληση.

Επρεπε να συμπαραστέκεται διαρκώς στο σύζυγό της, στην πορεία του προς την ανάρρωση. Συχνά όμως έπιανε τον εαυτό της να καταρρέει. Ακόμη μάλιστα,να τηλεφωνεί στη μητέρα της κλαίγοντας και να της λέει: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι «θαυμαστές» του Justin Bieber επέμεναν να τη συγκρίνουν με την πρώην σύντροφό του. Την Selena Gomez, ακόμα και χρόνια μετά το χωρισμό τους.

Το διαδικτυακό bulling που υπέστη η Hailey ήταν αναπόφευκτο να επιβαρύνει την ψυχική υγεία της. Όπως είπε σε μια online συζήτησή της με ψυχίατρο για τις διαδικτυακές επιθέσεις που δεχόταν: «Αρχίζουν να σου δηλητηριάζουν το μυαλό κι εσύ αμφισβητείς τα πάντα. Έφτασα τόσο χαμηλά, που αναρωτιόμουν μήπως έχω παραισθήσεις».

Τα προβλήματα του παρελθόντος της άφησαν το αποτύπωμά τους και στην ίδια. Η Hailey υπέφερε από άγχος, το οποίο τελικά κατάφερε να διαχειριστεί μέσα από διάφορες τεχνικές.

Η πιο τρομακτική, ωστόσο, στιγμή της ζωής της ήταν όταν, τον Μάρτιο του 2022, έπαθε εγκεφαλικό. «Έτρωγα πρωινό με τον άντρα μου, όταν άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού. Αμέσως, μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Ανακάλυψα ότι είχα έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που είχε προκαλέσει έλλειψη οξυγόνου».

Το επεισόδιο αυτό φαίνεται πως αναστάτωσε τον Justin καθώς, σύμφωνα με το «People», είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να μην τη χάσει. Θα της πρόσφερε την «καλύτερη ιατρική περίθαλψη στον κόσμο». Ένα ακόμα διαπιστευτήριο της αγάπης τους, που κάνει καθημερινά το γύρο του κόσμου στα media.

ΠΗΓΗ:PINK.GR

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background