Γάλλος καταβρόχθισε 930 γραμμάρια πάπιας σε 5 λεπτά

Written by on 18/05/2022

Γάλλος κέρδισε διεθνή διαγωνισμό ταχυφαγίας για λάτρεις της πάπιας. Σε διάστημα μόλις 5 λεπτών καταβροχθίσε 930 γραμμάρια κρέατος.

«Προετοιμασία στο σπίτι δεν υπάρχει! Είναι απολύτως φυσιολογικό, έρχομαι ως τουρίστας και συμμετέχω στον διαγωνισμό», δηλώνει ο 60χρονος Μπερνάρ Λασμπά μετά την κατάκτηση του 11ου τίτλου του σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Αυτό το ασυνήθιστο «παγκόσμιο πρωτάθλημα», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1982 και στο οποίο συμμετείχαν σήμερα 13 διαγωνιζόμενοι, διεξάγεται κάθε χρόνο στην κοινότητα Σαραμόν της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Ωστόσο,  τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των περιορισμών κατά της πανδημίας Covid-19.

Στους διαγωνιζόμενους προσφέρεται ένα κιλό στήθος πάπιας, ψημένο στη σχάρα, το οποίο πρέπει να φάνε μέσα σε πέντε λεπτά. Για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας χρησιμοποιούν πλαστικά μαχαιροπίρουνα. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγαλύτερος λόγω της ζέστης την συγκεκριμένη ημέρα, αφού ο υδράργυρος ξεπερνούσε τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο Μπερνάρ Λασμπά μοιράστηκε το τρόπαιο με τον μεγαλύτερο σε ηλικία διαγωνιζόμενο. Εναν  97χρονο που κατάφερε να φάει 350 γραμμάρια σε πέντε λεπτά.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background