Ο Eros Ramazzotti δίνει κουράγιο στους Ιταλούς με ένα συγκινητικό βίντεο για τον κορωνοϊό

Written by on 25/03/2020

Ο διάσημος μουσικός στέλνει το δικό του μήνυμα για να υπενθυμίσει στους συμπατριώτες του ότι πρέπει να παραμείνουν σπίτι.

Ξέρει πως δε λέει κάτι πρωτότυπο, όμως ένιωσε την ανάγκη να υπενθυμίσει στους Ιταλούς ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν και να βγουν από το σπίτι.

Ο Eros Ramazzotti έφτιαξε ένα βίντεο με ομορφιές της Ιταλίας, το οποίο συνοδεύει με τη φωνή του. Αυτή τη φορά δεν τραγουδάει αλλά κάνει έκκληση στους συμπατριώτες του να μείνουν σπίτι και να κάνουν υπομονή μέχρι να περάσει ο κίνδυνος του κορωνοϊού.

«Γεια σου, σε σένα μιλάω. Νομίζω το έχεις ακούσει πολύ αυτές τις μέρες, να υπακούσεις στις περίεργες αλλά απαραίτητες οδηγίες που μας έχουν δοθεί.

Μπορεί να σου ακούγεται τρελό ξέρω, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε αυτή την πανέμορφη χώρα η οποία έχει περάσει ήδη τόσα πολλά. Πρέπει να κάνεις αυτό που ακούς: να μείνεις μέσα, να μη συναντάς κανέναν, είναι μέχρι να τελειώσει, είναι για λίγο. Αρκεί να ακούσεις και να σεβαστούμε όλοι τις οδηγίες.

Θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε αυτό τον ιό. Αυτό το τέρας. Οπότε το σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας με εξυπνάδα για να βγούμε όλοι από αυτό κερδισμένοι. Θα τα καταφέρουμε! Είμαστε σπουδαίοι, είμαστε δυνατοί! Ευχαριστώ #μαζιθατακαταφέρουμε», αναφέρει ο διάσημος μουσικός.

Πηγή: marieclaire.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

Background