Πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο για το ντοκιμαντέρ των Nickelback

Written by on 05/08/2023

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, θα κάνει το Σεπτέμβριο, το ντοκιμαντέρ του Λι Μπρούκς, για το καναδικό ροκ συγκρότημα Nickelback, “Hate to love: Nickelback”.

Οι Nickelback, αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής, και επίσης το νούμερο ένα συγκρότημα, οι εχθροί του οποίου αγαπούν να το μισούν, αναφέρεται στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, οι Nickelback, ήταν στο επίκεντρο ατέλειωτων αστείων και διαδικτυακών συζητήσεων και ταυτόχρονα, το πιο εμπορικό συγκρότημα στον Καναδά.

Στο τρέϊλερ του ντοκιμαντέρ, τα μέλη της μπάντας, μιλούν ειλικρινά, για το πώς είναι να δέχονται τόσες επικρίσεις.

Κανείς δεν παίρνει κιθάρα για να γίνει το πιο μισητό συγκρότημα στον κόσμο”, λέει ο κιθαρίστας Ράϊαν Πικ(Ryan Peake) . “Προσπαθούμε να γελάμε με αυτό. Μπορούμε να γελάμε περίπου σε ποσοστό 90%. Κάποια από αυτά τα σχόλια… πονάνε“, προσθέτει ο αρχηγός, Τσάντ Κρέγκερ (Chad Kroeger).

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει επίσης, πώς το μίσος έχει αμβλυνθεί σταδιακά τα τελευταία χρόνια. Το συγκρότημα μάλιστα έγινε viral στο Tik Tok πέρυσι, για ..βίντεο του 2014.

Ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το ντοκιμαντέρ τον Ιούνιο, μετά από έξι χρόνια.

Αιώνια ευγνώμων για το συγκρότημα που μας επέτρεψε να καταγράψουμε αυτή την καταπληκτική ταινία. Υπήρχαν στιγμές που δεν πίστευα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα”, σημείωσε.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background