Ο Eminem και ο Ed Sheeran μαζί στη σκηνή

Written by on 16/07/2023

Ο Eminem βρέθηκε μαζί με τον Ed Sheeran στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του τελευταίου στο Ντιτρόϊτ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η συναυλία αποτελεί μέρος της περιοδείας που πραγματοποιεί ο Ed Sheeran αυτό τον καιρό στην Αμερική.

Ο Ed Sheeran, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Ντιτρόϊτ, τον τόπο καταγωγής του Eminem, τον κάλεσε στη σκηνή για να εκτελέσουν μαζί μερικά τραγούδια.

 

Ο Sheeran, ξεκίνησε να παίζει ένα cover του κομματιού “Lose yourself“, από την μουσική επένδυση της ταινίας “8 mile“, λέγοντας στο πλήθος ότι είχε ξεκινήσει την ρόβα για το κομμάτι την ίδια εκείνη ημέρα. “Θα δούμε πώς θα πάει”, είπε.

Καθώς ο τραγουδιστής- στιχουργός, έπαιζε το κομμάτι, ο Eminem έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή, η οποία συνοδεύτηκε από ζητωκραυγές.

Μπορώ να πω ότι θα έλεγε μόνο ένα κομμάτι αρχικά, αλλά του είπα, δεν μπορείς να έρθεις στο Ντιτρόϊτ και να πεις μόνο ένα κομμάτι. Θες να πεις ακόμη ένα”; ρώτησε ο Sheeran.

Το ντουέτο εκτέλεσε το κομμάτι “Stan”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2000, με τον Sheeran να κάνει τα φωνητικά στη θέση της Dido. “Ντιτρόϊτ μου έλειψες”, είπε ο Ed στο πλήθος.

 

Δείτε αποσπάσματα από τη συναυλία ΕΔΩ:


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background