Ο Elton John αποχαιρετά τους θαυμαστές του στην τελευταία συναυλία του στη Στοκχόλμη

Written by on 12/07/2023

Ο Elton John στην τελευταία συναυλία του στη Στοκχόλμη, αποχαιρέτησε τους θαυμαστές του μετά από 5ο χρόνια υπέροχων συναυλιών.

Ο Elton πραγματοποίησε την τελευταία συναυλία του με τίτλο “Goodbye Yellow Brick Road”, στη Στοκχόλμη το περασμένο Σάββατο και τελείωσε το σόου του με το ομώνυμο τραγούδι. Ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που τον στήριξαν σε πάνω από 330 συναυλίες.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο Elton John είπε: “Σε κάθε βήμα μου, οι θαυμαστές μου ήταν εκεί. Παρέμειναν μαζί μου, με στήριξαν και παρευρέθηκαν σε κάθε τελικό σόου”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε..”Απόψε ήταν μαγικά. Προσπαθώ να το επεξεργαστώ και δεν νομίζω ότι θα  συνειδητοποιήσω για αρκετό καιρό ότι τελείωσα με τις περιοδείες. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο θα μου λείψουν οι θαυμαστές μου και πόσο η στήριξή τους με έχει κάνει ταπεινό – θα μείνει για πάντα μαζί μου”.

Στη διάρκεια της συναυλίας μάλιστα, εμφανίστηκαν στις οθόνες οι Coldplay, οι οποίοι την ίδια μέρα πραγματοποιούσαν επίσης συναυλία στη Στοκχόλμη. Μάλιστα ο Chris Martin είπε στο κοινό που βρισκόταν και στις δύο συναυλίες “Elton, από όλους εμάς τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που έχεις βοηθήσει και εμπνεύσει . σε αγαπάμε πολύ”.

Ο Elton δήλωσε ότι αποσύρεται από τις περιοδείες για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μόνιμων εμφανίσεων αλλά ποιος ξέρει;

΄Ηταν μια σειρά από απίθανες συναυλίες.

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα ΕΔΩ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background