Νέα ταινία – ντοκυμαντέρ για τους Wham στο Netflix

Written by on 18/06/2023

Νέο trailer από το ντοκυμαντέρ για τη ζωή των Wham αποκάλυψε το Netflix, μία επερχόμενη ταινία -ντοκυμαντέρ για το συκγρότημα των 80’s, που φέρει τον ίδιο τίτλο με το όνομά του συγκροτήματος.

Το ντοκυμαντέρ, το οποίο πρόκειται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix τις 5 Ιουλίου, εισχωρεί στη ζωή του George Michael και του Andrew Ridgeley κατά την περίοδο που ήταν στους Wham, από την στιγμή που είχαν την πρώτη τους συνάντηση ως έφηβοι, μέχρι το αποκορύφωμα της καριέρας τους και με μετιές στο παρασκήνιο και στα πάνω και τα κάτω του γκρουπ στη διάρκεια του απογείου της καριέρας τους, ενώ παράλληλα τελεί φόρο τιμής στον Michael.

Το Wham! περιλαμβάνει υλικό από την ιστορία του ντουέτου και άγνωστες μέχρι τώρα συνεντεύξεις  με τους George Michael, Andrew Ridgeley και άλλους.

Το συγκρότημα Wham είναι περισσότερο γνωστό για τα τραγούδια “Wake me up before you go-go” και “Last Christmas”.

Ο George Michael, ο οποίος είχε μια πετυχημένη καριέρα ως σόλο τραγουδιστής μετά τη διαλυση του γκρουπ όπως “Careless Whisper”, “Father figure”, “Freedom ’90” και “One more try”, άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 53 ετών το 2016.

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Διαβάστε παρόμοια νέα ΕΔΩ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background