Δημιουργικό ντεμπούτο του Pharell για τον οίκο Louis Vuitton

Written by on 24/06/2023

Σε μία φωτισμένη Pont Neuf, τη γέφυρα που εδώ και 445 χρόνια, ενώνει τις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι, παρουσίασε ο Pharell Williams, την πρώτη ανδρική κολεξιόν του για τον οίκο Louis Vuitton, έχοντας διαδεχθεί τον Virgil Albo, ως διευθυντής δημιουργικού στις αντρικές κολεξιόν του οίκου.

Ηχηρή ήταν η δήλωση του βραβευμένου με grammy καλλιτέχνη με την SS24: η κολεξιόν ήταν λουσμένη με παιγνιώδη μπατίκ, τονίζοντας καμουφλάζ με σχέδιο σκακιέρας και πίξελ. Για το ντεφιλέ, το μπατίκ Damier του Louis Vuitton, έγινε ένα κιτρινόασπρο σχέδιο σκακιέρας, που ως τάπητας κάλυψε την εμβληματική γέφυρα του Παρισιού.

Στο πίσω μέρος του σκηνικού, μία χορωδία gospel, τραγουδούσε “joy” κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Ακόμη και η λέξη Vuitton, έχει μια νέα εμφάνιση, καθώς ο Williams κάνει πιο μεγάλο το μέγεθος της γραμματοσειράς, την ενθυλακώνει σε ένα πλέγμα και την τυπώνει πάνω σε ένα κίτρινο και καφέ φαρδύ τοπ.

Ο ίδιος φορούσε τη δική με πίξελ στολή καμουφλάζ – ή “Damoflage” – , αναφερόμενος έμμεσα στο μείγμα ύφους στο οποίο στοχεύει για τον οίκο μόδας και τη σχεδιαστική κληρονομιά του Louis Vuitton.

Πέντε μέρες πριν το show με το οποίο έκανε το ντεμπούτο του, ο Pharell Williams, έδωσε στη δημοσιότητα μια αυτοπροσωπογραφία, στην οποία στέκεται δίπλα σε μια γιγαντιαία αφίσα του Louis Vuitton· σε αυτήν η Rihanna είχε ποζάρει για τη διαφημιστική καμπάνια της σεζόν, κρατώντας όλο χρώμα τσάντες Speedy, με το μονόγραμμα LV.

Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση του show, έδωσε στους θεατές ως teaser, ένα βιντεοκλίπ, στο οποίο ο ίδιος περπατά στο χώρο της εκδήλωσης, με σάουντρακ, μια χορωδία να τραγουδά “joy”.

Κατά τα φαινόμενα, υπαινισσόταν ότι σκόπευε να φέρει την επίδραση της μουσικής στο ντεμπούτο του, κάτι το οποίο υπογραμμίστηκε με το ότι χάρισε στο κοινό afterparty τραγουδιστική performance, μαζί με τον Jay Z.

Δείτε παρόμοια νέα ΕΔΩ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background