“Μπερδεμένος” ο Shawn Mendes μετά το δεύτερο χωρισμό με την Camilla Cabello

Written by on 16/06/2023

Ο Shawn Mendes του “It will be okay” και η Camilla Cabello πήραν για δεύτερη φορά χωριστούς δρόμους, μετά από μία σύντομη επανένωση.

Ο Mendes άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς περνάει σε αυτή την ταραχώδη περίοδο της ζωής του.

Μιλώντας σε ξένο δημοσιογράφο για το κάπως αντιφατικό τραγούδι του “What The Hell Are We Dying For“, ο Shawn είπε “Νομίζω πως πλησιάζω τα 25 νιώθοντας ακόμη αρκετά μπερδεμένος για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Και νομίζω αυτό εκφράζει το αίσθημα της απογοήτευσης για ό,τι συμβαίνει, για το αίσθημα του να ταλαντεύεται κανείς πέρα-δώθε”.

Πρόσθεσε ακόμη “πιστεύω πως ακόμη είμαι πολύ μπερδεμένος, όμως ξέρω πως υπάρχουν κάποια άτομα στη ζωή μου που αγαπώ πολύ και ξέρω πως η μουσική είναι κάτι που αγαπώ πολύ και ξέρω πως αυτός ο πλανήτης είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Και αυτά τα τρία πράγματα αξίζουν να παλέψω και να πεθάνω για αυτά. Νομίζω πως εκεί προερχόταν αυτή η ενέργεια”.

Ο Shawn εξήγησε ακόμη πως “δυσκολεύεται να βρει τη φωνή του στο στούντιο”, όμως σημείωσε μεγάλη πρόοδο προς αυτή την κατεύθυνση στην Νέα Υόρκη.

Ήμουν στη βόρεια Νέα Υόρκη στο στούντιο νιώθοντας απογοητευμένος και ταραγμένος και επιτέλους άρχισα να έχω έμπνευση. Και ειλικρινά, εκείνη η στιγμή, ένιωσα πως ήταν η πρώτη φορά που είχα έμπνευση εδώ και ενάμιση χρόνο στο στούντιο”.

Διαβάστε παρόμοια νέα ΕΔΩ

 


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background