Η Gloria Estefan έγινε η πρώτη λατίνα σταρ στο “hall of fame” των τραγουδοποιών

Written by on 16/06/2023

Η βραβευμένη με grammy Γκλόρια Εστέφαν (Gloria Estefan), έγραψε ιστορία ως η πρώτη λατίνα που εντάσσεται στο “hall of fame” των τραγουδοποιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 52η ετήσια τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “New York Marriott Marquis” το οποίο φιλοξενεί την εκδήλωση απο το 2005.

Απόψε θα είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά”, έγραψε η Κουβανή σταρ στο Instagram. “Είμαι ευγνώμων και ευλογημένη και αισθάνομαι τιμή που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ και να μοιράζομαι τα λόγια και τη μουσική μου με όλους”, σημείωσε.

Η σταρ, γεννημένη ως Γκλόρια Μαρία Μιλαγρόσα Φαχάρδο Γκαρσία, έχει σημειώσει 29 επιτυχίες στο Billboard Hot 100, εταξύ των οποίων τα: Conga, Rhythm is gonna get you, Get on your feet,καθώς και τρεις επιτυχίςς που ανέβηκαν στο Νο1, το “Anything for you“το 1987, το “I don’t wanna lose you now” το  1989 και το “Coming out of the dark” το 1991.

Εξακολουθώ να είμαι πολύ χαρούμενη που γράφω τραγούδια και είναι πάντα μια έκπληξη όταν κάτι έρχεται“, δήλωσε η τραγουδίστρια με πωλήσεις 100.000.000 δίσκων παγκοσμίως στο Billboard Espanol. “Είναι ωραίο που έχει συμβεί τόσες πολλές φορές και που λαμβάνει μία τόσο σημαντική αναγνώριση. Όσο έχω κάτι να πω, θα έχετε νέα μου”, πρόσθεσε,

Την Λατίνα σταρ συνόδευσαν στην εκδήλωση τόσο ο σύζυγός της και βραβευμένος με grammy Εμίλιο Εστέφαν (Emilio Estefan), όσο και η οικογένειά της.

 

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background