Η Taylor Swift τραγουδά στο Nashville με βροχή

Written by on 09/05/2023

Παρά το γεγονός ότι ένας κεραυνός, είχε σαν συνέπεια την δίωρη καθυστέρηση της συναυλίας της, η Taylor Swift τραγούδησε κανονικά, όλο το πρόγραμμα της!

Η Taylor Swift δεν έχει αφήσει ποτέ λίγη βροχή να σταματήσει συναυλία της σε εξωτερικό χώρο και το επανέλαβε όταν ανέβηκε στη σκηνή στις 7 Μαΐου στο Nashville. Ηταν το τρίτο σόου εκ των τριών που πραγματοποίησε στα πλαίσια του Eras Tour και η Taylor, αρνήθηκε κατηγορηματικά να απογοητεύσει το κοινό της.

Η συναυλία καθυστέρησε δύο ώρες, όταν κεραυνός χτύπησε την περιοχή και ζητήθηκε από το κοινό να προσφύγει στον εσωτερικό χώρο του σταδίου. Όμως η ερμηνεύτρια κοινοποίησε στο Instagram πως παρά τον καιρό η συναυλία θα γινόταν.

Συγκεκριμένα είπε: “Ξέρω πως γίνεται λόγος για βροχή αυτό το βράδυ αλλά είμαι έτοιμη να παίξω”.

Λιγό μετά, η βροχή σταμάτησε κι έτσι η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά. Στη μέση της συναυλίας κι ενώ η τραγουδίστρια ερμήνευε το “delicate“, ξεκίνησε να βρέχει, αλλά εφόσον δεν υπήρξε κεραυνός, ήταν ασφαλές να συνεχίσει. Η βροχή δεν τη σταμάτησε από το να τα δώσει όλα και να ενθουσιάσει το κοινό που βρισκόταν εκεί.

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα ΕΔΩ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background