Η δυναμική επιστροφή της Belinda Carlisle στη μουσική

Written by on 05/07/2023

Η Αμερικανή τραγουδίστρια Μπελίντα Καρλάϊλ (Belinda Carlisle), μίλησε στο People για τη δυναμική της επιστροφή στη μουσική βιομηχανία, μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Σημειώνεται ότι το νέο της άλμπουμ με τίτλο “Kismet”, που κυκλοφόρησε πριν απο δύο μήνες, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές. “Αυτό που νόμιζα πως στην αρχή ήταν καταστροφή, είναι ένα τεράστιο δώρο”, είπε η τραγουδίστρια για το ταξίδι της καριέρας της, η οποία μετά από την πορεία της στα charts ως τραγουδίστρια του πρωτοποριακού συγκροτήματος “The Go-go’s” και ως επιτυχημένη σόλο καλλιτέχνιδα τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, ακολούθησε τελικά το δικό της μονοπάτι επιστροφής στην αμερικανική ποπ σκηνή.

Η δισκογραφική μου εταιρεία, με παράτησε όταν έγινα 40 ετών και το τραγούδι ήταν το μόνο που ήξερα πραγματικά να κάνω”, σημειώνει η σταρ. “Φυσικά ταπεινώθηκα και πανικοβλήθηκα αλλά μετά σκέφτηκα:Λοιπόν, ποια είμαι; “Ξεκίνησε σαν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ζωής μου – πάντα με όριζε αυτό που κάνω, οπότε ήξερα ότι υπήρχε κάτι περισσότερο σε αυτό”.

 

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα ΕΔΩ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background