Ο Ozzy Osbourne μπορεί να μην ξανανέβει ποτέ στη σκηνή

Written by on 28/11/2023

Ο Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne), αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά ζωντανά, μετά από μια μακρά σειρά προβλημάτων υγείας και χειρουργικών επεμβάσεων.

Τον Σεπτέμβριο, ο πρώην frontman των Black Sabbath, υποβλήθηκε όπως είπε στην “τελευταία χειρουργική επέμβαση”, μετά από πτώση που είχε το 2019, κατά την οποία απομάκρυνε μεταλλικές ράβδους που είχαν τοποθετηθεί στο σώμα του μετά από ατύχημα με ποδήλατο το 2003.

Τώρα, ο εμβληματικός rock τραγουδιστής, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone Uk, ότι αν και ελπίζει να επιστρέψει ξανά στη σκηνή μια μέρα, ίσως χρειαστεί να “αποδεχτεί το γεγονός”, ότι μπορεί να μην έχει ποτέ την ευκαιρία να το κάνει.

“Δεν πρόκειται να ανέβω στη σκηνή και να κάνω μισές δουλειές, ψάχνοντας για συμπάθεια. Ποιο είναι το νόημα σε αυτό; Δεν θα πάω εκεί πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Είδα τον Φιλ Κόλινς (Phil Collins) να παίζει πρόσφατα και έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα με εμένα. Ανεβαίνει στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι. Αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό”.

Ο “Πρίγκηπας του Σκότους”, συνέχισε λέγοντας ότι μια από τις μεγαλύτερες στενοχώριες του είναι ότι “δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πω αντίο ή να αποχαιρετήσω” τους θαυμαστές.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background