Η JLO ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ και την ταινία που το συνοδεύει

Written by on 28/11/2023

Η σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την επίσημε ημερομηνία κυκλοφορίας του ένατου άλμπουμ της, με τίτλο “This is me …now”, καθώς και μια ταινία που γύρισε μαζί με τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck).

Το άλμπουμ, αποτελεί συνέχεια του “This is me…then”, που κυκλοφόρησε πριν απο 21 χρόνια, εμμνευσμένο από τον Άφλεκ. Μία πρώτη γεύση θα πάρουν οι θαυμαστές της στις 10 Ιανουαρίου με το τραγούδι “Can’t get enough”.

Ένα μικρό teaser δόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σαββατοκύριακο, με τη σταρ να αναφέρει στο τέλος του κλιπ: “Αυτή η μουσική εμπειρία, είναι μια εκδήλωση μέσω της μουσικής, της ταινίας, της πραγματικότητας, του ταξιδιού μιας ζωής στην αναζήτηση της αλήθειας για την αγάπη”.

Λίγες ώρες αργότερα, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, που έδειχνε την ίδια να βρίσκεται σε ένα σαλόνι με ένα εντυπωσιακό τζάκι αναμμένο, όπου πετά το γράμμα που είχε στα χέρια της, με ημερομηνία 24 Δεκεμβρίου 2002 και υπογραφή με το γράμμα “B”.

“΄Οταν ήμουνα μικρή και κάποιος με ρωτούσε τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, η απάντησή μου ήταν πάντα…ερωτευμένη”, λέει η σταρ στο κλιπ.

Το “This is me …Now: The film”, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime, παρουσιάζει “την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα γύρω από την προσωπική ζωή της Λόπεζ”, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου. Ο Ντέιβ Μέγιερς (Dave Meyers), υπογράφει τη σκηνοθεσία σε σενάριο των Άφλεκ και Ματ Γουόλτον (Matt Walton).

Το άλμπουμ και η ταινία θα κυκλοφορήσουν στις 16 Φεβρουαρίου 2024.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background