Ο Μικ Τζάγκερ έκλεισε τα 80 και οι θαυμαστές του του εύχονται χρόνια πολλά

Written by on 03/08/2023

Μέλη και φίλοι των “Rolling Stones”, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, ο οποίος έκλεισε τα 80 του χρόνια και παραμένει πάντα σε άριστη φόρμα.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς. ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο παίζει πιάνο και εύχεται στον παιδικό του φίλο, που είναι μεγαλύτερός του κατά πέντε μήνες.

Ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε, σου εύχομαι χαρούμενα γενέθλια Μικ, ακούγεται να λέει χαμογελώντας ο Ρίτσαρντς.

Χαρούμενα 80ά γενέθλια“, ευχήθηκε από την πλευρά του ο Ρόνι Γουντ, άλλος κιθαρίστας του συγκροτήματος, ανεωβάζοντας φωτογραφίες του τραγουδιστή στο Instagram.

Να έχει μία μακρά και ευτυχισμένη ζωή“, του έγραψε ο Άλφρεντ Μίλινγτον, ένας 75χρονος φαν που πήγε στην μπουτίκ των Rolling Stones στο κέντρο του Λονδίνου.

Ο Μικ ήταν η καρδιά του συγκροτήματος και μου έμαθε το πραγματικό νόημα της ροκ”, πρόσθεσε.

Σ’ ευχαριστούμε για τη μουσική σου“, είπε από την πλευρά του ο 19χρονος Τζακ, Γκριν, ένας θαυμαστής της νέας γενιάς. “Είμαι φαν από τα 11 μου (..), ο πατέρας μου είχε πάντα τους δίσκους τους στο αυτοκίνητο, έτσι έμαθα να τους αγαπώ” πρόσθεσε.

Το “κακό παιδί”, σύμβολο του σεξ και ασύγκριτος ροκ σταρ, ο Μικ Τζάγκερ, έγραψε τη δική του ιστορία επί δεκαετίες, εν μέσω υπερβολών και κατακτήσεων. Ο Βρετανός σταρ, εξακολουθεί να ξεσηκώνει τα πλήθη με την ενεργητικότητά του και την απαράμιλλη ερμηνεία του επί σκηνής, όπως απέδειξε στην ευρωπαϊκή τουρνέ του πέρσι.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background