Νέο ρεκόρ για το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), με 1 δις. αναπαραγωγές στο Spotify

Written by on 26/04/2024

Το άλμπουμ της Τέϊλορ Σουίφτ, κατέρριψε νέο ρεκόρ με πάνω από ένα δισεκατομμύριο αναπαραγωγές στο Spotify έως τις 22 Απριλίου.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το “The Tortured Poets Department” την περασμένη εβδομάδα, έχει ήδη γίνει η πρώτη καλλιτέχνης στο Spotify, που είχε 300 εκατομμύρια streams, σε μία μόνο μέρα.

Σε ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, το Spotify αναφέρει: “Στις 22 Απριλίου 2024, το “The Tortured Poets Department”, της Τέιλορ Σουίφτ, έγινε το άλμπουμ με τα περισσότερα streams, στο Spotify, μέσα σε μία εβδομάδα. Το άλμπουμ, έχει ξεπεράσει τα ένα δισεκατομμύριο streams από την κυκλοφορία του”.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, έχει καταρρίψει και στο παρελθόν ρεκόρ στο Spotify, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην υπηρεσία ακρόασης μουσικής που έφτασε τους 100 εκατό εκατομμύρια ακροατές σε ένα μήνα, τον Αύγουστο του 2023.

Το “Midnights”, έφτασε στο νούμερο 1 και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ήταν άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023.

Το “Midnights”, κατέριψε επίσης ρεκόρ, ως το άλμπουμ με τις περισσότερες αναπαραγωγές σε μια μέρα στην ιστορία της πλατφόρμας, όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Το “The Tortured Poets Department”, το 11ο άλμπουμ της, περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Florence & The Machine και Post Malone και οι τίτλοι και οι στίχοι των τραγουδιών της φαίνεται να αναφέρονται σε πρώην συντρόφους της.

 


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background