Νέο κάντρι άλμπουμ για τη Beyoncé με τίτλο “Renaissance – Act II”

Written by on 13/02/2024

Η Beyoncé , κατά τη διάρκεια του γνωστού Super Bowl, ανακοίνωσε το δεύτερο μέρος της τριλογίας του “Renaissance”, με τίτλο “Act II” και η είδηση – έκπληξη συνοδεύτηκε από δύο νέα country τραγούδια, το “Texas Hold ‘Em” και το “16 Carriages”.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από μια διαφήμιση για την Vorizon, στην οποία η σταρ εμφανίζεται ανεπιτυχώς να “ρίξει” το διαδίκτυο μέσω μιας σειράς πρωτότυπων και εντυποσιακών ιδεών, όπως μια ταινία με τίτκλο “Barbey”, ένα ολόγραμμα με την ονομασία “Beyonc – AI” και μια προεδρική εκστρατεία για το Botus.

Στο τελος, η Beyoncé ακούγεται να λέει, “εντάξει είναι έτοιμοι. Ρίξτε τη νέα μουσική”.

Στη συνέχεια, ένα νέο βίντεο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το “Texas hold’Em”, το οποίο φέρει την υπογραφή μεταξύ άλλων και του Καναδού καλλιτέχνη Lowell, μαζί με την υπόσχεση ότι το “Act II”, θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι στο τραγούδι “16 Carriages”, συμμετέχουν οι Dave Hamelin, Gavin Williams, Justus West, Saadiq και άλλοι. Επίσης, μοιράστηκε τα εξώφυλλα των δόο νέων τραγουδιών που δείχνουν την Beyoncé να φοράει καουμπόϊκο καπέλο, όπως και στην τελετή των βραβείων grammy την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Guardian, μετά την ανακοίνωση της Beyoncé,  ο ράπερ και τραγουδιστής, Lil Nas X, ο οποίος έσπασε τα ρεκόρ με το “Old Town Road” το 2019, έγραψε στο X: “Η Beyoncé θα με κάνει να ξαναβάλω το καουμπόϊκο καπέλο μου”.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background