Επανασύνδεση των Friends ετοιμάζει το HBO Max

Written by on 16/11/2019

Επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Friends” φέρεται να ετοιμάζεται από το HBO Max, με τους 6 σταρ να είναι σε συνομιλίες για να επιστρέψουν στα τηλεοπτικό πλατό.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη για ένα πρόγραμμα χωρίς σενάριο που θα επανασυνδέσει τους ηθοποιούς Τζένιφερ Άνιστον, Κάρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλανκ με τους δημιουργούς της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν.

Μια πηγή δήλωσε ότι δεν έχει κλείσει συμφωνία για το ειδικό αφιέρωμα και ότι οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Η είδηση για πιθανή επανασύνδεση συνδέεται με την επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς.

Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε πρόσφατα ότι η ομάδα της σειράς Friends “δουλεύει πάνω σε κάτι” και οι πρωταγωνιστές έχουν αναρτήσει στα social media φωτογραφίες, στις οποίες είναι όλοι μαζί, προκαλώντας φήμες για μια ενδεχόμενη επανένωση. 

«Φιλαράκια» : Πρωταγωνιστής ήταν ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστριά του

Ερωτευμένος με την επί χρόνια συμπρωταγωνίστριά του ήταν δημοφιλής αμερικανός ηθοποιός.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Μάθιου Πέρι ήταν για αρκετά χρόνια «τσιμπιμένος» με το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ, Κόρτνεϊ Κοξ. «Ο Μάθιου ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της και δεν ήταν ποτέ σε θέση να την ξεπεράσει» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού στην εφημερίδα Weekly.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο την εποχή που γυρίζονταν «Τα Φιλαριάκα», μια από πιο δημοφιλής σειρές παγκοσμίως, και οι δύο ηθοποιοί είχαν σχέση με άλλους. Ειδικότερα, η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Αρκέτ, ενώ ο Μάθιου Πέρι μετά τη σχέση του με τη Τζούλια Ρόμπερτς, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Λίζι Κάπλαν.

Πηγές: in.gr, makthes.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

Background