Οι Postmodern Jukebox στο Piraeus 117 Academy

Piraeus 117 Academy [Γκάζι, Αθήνα]

Event info
Date: 01/11/2019
Time: 22:00
Location: Piraeus 117 Academy
Address: Πειραιώς 117 Γκάζι, Αθήνα
Phone: 210 3626540
Details

Οι Postmodern Jukebox
στο Piraeus 117 Academy
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX
Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

A Great Gatsby party…in 2019

“Αμερική, αρχές 1920. Σε μία πολυτελή έπαυλη, δίπλα στην πισίνα με θέα την ακτή, άνδρες με κοστούμια και παπιγιόν και γυναίκες με φορέματα μέχρι το γόνατο, πέρλες στο λαιμό και μαλλιά κομμένα καρέ, πίνουν Cosmopolitan και χορεύουν στους ρυθμούς της live μπάντας που βρίσκεται εκεί για να τους διασκεδάσει”.

Η παραπάνω σκηνή μοιάζει να έχει βγει από τις σελίδες του Great Gatsby. Όταν όμως οι μουσικοί εκτελούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών, σε ρυθμούς jazz, swing, foxtrot και soul, τότε μόλις ήρθατε στο μεγάλο party των Postmodern Jukebox!

Έτοιμοι για ένα tap dance υπό τους “ήχους” του Bad Romance;

Η ιστορία αυτής της μουσικής “κολεκτίβας” δεν είναι σε καμία περίπτωση συνηθισμένη.

Ο Scott Bradlee ξεκίνησε το 2009 να επανεκτελεί γνωστά τραγούδια σε πιο…jazz εκδοχή θέλοντας να βρει έναν ενδιαφέροντα τρόπο για να εξασκηθεί στο πιάνο. Λίγα χρόνια αργότερα, αποφασίζει τη δημιουργία ενός σχήματος, μιας συνάντησης διαφορετικών μουσικών με κοινή αγάπη στο πιάνο και το Motown!

Εκτός από τον ιδρυτή και ιθύνοντα νου, Scott Bradlee, τα μέλη των PMJ δεν είναι σταθερά. Αντίθετα εναλλάσσονται – ξεπερνώντας συνολικά τα 70 – αναλόγως τη διασκευή, ώστε το αποτέλεσμα κάθε φορά να είναι μοναδικό!

 

 

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background