Selena Gomez: «Δεν είμαι ιδιαίτερα σεξουαλικός άνθρωπος»

Written by on 22/06/2022

Η Selena Gomez αποκάλυψε για ποια φωτογράφιση της ντρέπεται.

Η Selena Gomez μίλησε ειλικρινά σε συνέντευξή της για τo πόσο «σeξουαλική» έχει δείξει μέχρι στιγμή στη διάρκεια της καριέρας της.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε για ποιο από τα εξώφυλλα δίσκου της ντρέπεται περισσότερο. Η pop star έχει κυκλοφορήσει συνολικά επτά άλμπουμ. Μεταξύ των οποίων τρία ως Selena Gomez & The Scene, ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και τρία ως σόλο καλλιτέχνης.

Ωστόσο, σε συνέντεξή της για το Hollywood Reporter, αποκάλυψε πως μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει ντραπεί πάρα πολύ για ένα εξώφυλλο σε δίσκο της. Στη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τη συμπρωταγωνίστριά της, Amy Schumer, για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του.

«Κάποιος, όπως η Selena, έχει σeξουαλικοποιηθεί από πολύ μικρή ηλικία. Εσύ, όμως, επέλεξες να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και έχεις το δικό σου στυλ. Θέλει θάρρος να πάρεις αυτή την απόφαση», σημείωσε η Amy με τη Selena Gomez να απαντά.

«Έκανα ένα εξώφυλλο για ένα άλμπουμ, για το οποίο ντράπηκα πάρα πολύ», εξήγησε η pop star. Αναφέρομενη στον δεύτερο δίσκο της, Revival, που κυκλοφόρησε το 2015, στο οποίο ποζάρει γυμνή.

«Έπρεπε να δουλέψω αυτά τα συναισθήματα, επειδή συνειδητοποίησα ότι συνέβαινε κάτι πιο βαθύ. Ήταν μια επιλογή με την οποία δεν ήμουν ευχαριστημένη. Τουλάχιστον είχα κάνει το καλύτερο που μπορούσα και προσπαθούσα να παραμείνω ο εαυτός μου. Αλλά, ως άνθρωπος, δεν είμαι ιδιαίτερα σeξουαλική – ορισμένες φορές νιώθω σέξι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background