Παιδί του Έλον Μασκ αλλάζει το όνομά του και διακόπτει κάθε επαφή.

Written by on 22/06/2022

Ένα παιδί του Έλον Μασκ ζητά να αλλάξει το όνομά του για να κόψει κάθε σχέση με τον πατέρα του.

Μια διεμφυλική κόρη του Έλον Μασκ υπέβαλε επίσημο αίτημα να αλλάξει το επώνυμό της μαζί με το φύλο της.Ο λόγος να διακόψει κάθε σχέση με τον πατέρα της, σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν σήμερα σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.

«Δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα. Και δεν θέλω πλέον να συνδέομαι μαζί του με οποιαδήποτε μορφή», έγραψε η νεαρή γυναίκα για να αιτιολογήσει το αίτημά της που υποβλήθηκε την επόμενη μέρα των 18ων γενεθλίων της.

Γεννημένη ως Χαβιέ Αλεξάντερ Μασκ, ζητά να την αποκαλούν Βίβιαν Τζένα Γουίλσον. Ετσι ώστε το όνομά της να ταιριάζει με το φύλο της και να πάρει το πατρικό όνομα της μητέρας της. Η οποία χώρισε με τον Έλον Μασκ το 2008.

Το αίτημα υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε δικαστήριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είχε συνολικά οκτώ παιδιά. Εξι με την Τζάστιν Μασκ (το γένος Γουίλσον) τη δεκαετία του 2000, ένα από τα οποία πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του. Αλλά και πιο πρόσφατα, δύο με την μουσικό Κλερ Μπουσέ (Grimes) .

Το αφεντικό της Tesla και της SpaceX,έχει στο παρελθόν γράψει αναρτήσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, επικρίνοντας το γεγονός ότι διεμφυλικά ή μη δυαδικά άτομα ζητούν να γράφονται με συγκεκριμένες αντωνυμίες.

Μεταξύ άλλων σε αυτό το tweet τον Δεκέμβριο του 2020 ο Μασκ είχε γράψει: «Υποστηρίζω απόλυτα τα διεμφυλικά άτομα, αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι αισθητικοί εφιάλτες».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background