Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για τους Jonas Brothers

Written by on 03/02/2023

Οι αδελφοί Jonas, έλαβαν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Τα τρία αδέλφια, ο Κέβιν, ο Τζο και ο Νικ, τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια μίας τελετής στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, για την προσφορά τους στη μουσική.

Καθένας ξεχωριστά, πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τους θαυμαστές τους, για την επιτυχημένη τους πορεία, όλα αυτά τα χρόνια.

Πρώτος ο Kevin, ευχαρίστησε τη γύναίκα του λέγοντας: “Daniel, όμορφή μου γυναίκα, σε αγαπώ τόσο πολύ. Δε θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς εσένα. Η υποστήριξή σου τα τελευταία 15 χρόνια με έφερε εδώ…σε ευχαριστώ για όλα”. Αναφερόμενος στα παιδιά του είπ娔Alena, Valentina, αυτή είναι μία πολύ όμορφη στιγμή. Αυτό είναι πολύ όμορφο, αλλά εσείς οι δύο, είστε τα πιο λαμπερά μου αστέρια”.

Στη συνέχεια ο Joe Jonas, ευχαρίστησε τη δική του γυναίκα, Sophie Turner, αποκαλώντας την “σύντροφό του στο έγκλημα”. Απευθυνόμενος στα παιδιά του τα οποία δεν παρευρίσκονταν είπε: “ο μπαμπάς σας αγαπάει μέχρι το φεγγάρι και πίσω”.

Τελευταίος πήρε τη σκυτάλη ο Nick Jonas, ο οποίος για τη γυναίκα του Priyanka Chopra, ανέφερε τα εξής: “είσαι η ήρεμη και η τρελή, ο βράχος στην καταιγίδα και μου αρέσει να είμαι παντρεμένος μαζί σου”.

Οι Jonas Brothers, ξεκίνησαν τη μουσική πορεία τους  πριν δύο δεκαετίες και συγκεκριμένα το 2005. Το 2006, έγιναν διάσημοι με το άλμπουμ “it’s about time‘, ενώ το 2007 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ “Jonas Brothers“. Ακολούθησε το “a little bit longer” το 2008. Το 2009, πρωταγωνίστησαν στη σειρά “Jonas” στο Disney Channel και στη σειρά ταινιών “camp rock” του ιδίου δικτύου.

Μετά το άλμπουμ τους “lies, vines and trying times“, τα αδέλφια ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, κάνοντας σόλο καριέρα. Το γκρουπ επέστρεψε το 2019 με το single “sucker“, το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Περισσότερα Mουσικά Nέα ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background