Οι υποψηφιότητες των MTV EMA 2019

Written by on 05/10/2019

Η Ariana Grande βρίσκεται στην κορυφή των υποψηφιοτήτων στα MTV EMA 2019.

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα MTV EMA 2019, που αποτελούν την ευρωπαϊκή εκδοχή των VMA.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται με επτά υποψηφιότητες η Ariana Grande, η οποία προτείνεται προς βράβευση σε καθεμία από τις σημαντικότερες κατηγορίες της διοργάνωσης.

Η 26χρονη superstar είναι υποψήφια για τον τίτλο του «Καλύτερο Καλλιτέχνη», του «Καλύτερου Βίντεο» με το «thank u, next» και για το «Καλύτερο Τραγούδι» με το «7 Rings», ενώ διεκδικεί επίσης τα βραβεία «Best Live», «Biggest Fans», «Best Act» και «Best Pop».

Ακολουθούν οι Shawn Mendes, Billie Eilish και Lil Nas X, που διαθέτουν από έξι υποψηφιότητες ο καθένας.

Η Taylor Swift είναι υποψήφιοι σε τέσσερις κατηγορίες: Για το «Καλύτερο Βίντεο» με το «ME!», τον «Καλύτερο Καλλιτέχνη», τους «Μεγαλύτερους Οπαδούς» και το «Καλύτερο Αμερικανικό Act».

Φέτος μεγαλύτερος από ποτέ είναι ο ανταγωνισμός για τον «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη», ένα βραβείο για το οποίο μάχονται οι Ava Max, Billie Eilish, Lewis Capaldi, Lil Nas X, Lizzo και Mabel.

Υποψηφιότητες στα MTV EMA 2019 έχουν αποσπάσει επίσης ονόματα της hip-hop σκηνής όπως οι Cardi B, J. Cole, Nicki Minaj και Travis Scott, ενώ τη rock μουσική εκπροσωπούν οι Liam Gallagher, The 1975, Green Day, Imagine Dragons και Panic! At The Disco.

Τα MTV EMA 2019 θα διεξαχθούν στις 3 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο FIBES της Σεβίλλης, στην Ισπανία. Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το MTV.

Πηγή: hit-channel.com


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background