Χιλιάδες άνθρωποι κοιμήθηκαν στους δρόμους για να υποστηρίξουν τους αστέγους

Written by on 09/12/2019

Χιλιάδες κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας κοιμήθηκαν στον δρόμο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν άλλους συμπολίτες τους σχετικά με το πρόβλημα της αστεγίας.

Μάλιστα δεν ήταν μόνο οι Βρετανοί πολίτες που συμμετείχαν στο κίνημα ονόματι «World’s Big Sleep Out» που στοχεύει στην αφύπνιση του προβλήματος της αστεγίας, καθώς ανάλογες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στην Νέα Υόρκη, στο Μπρισμπέιν και στο Δουβλίνο.

Έτσι χιλιάδες κόσμου πήραν τα sleeping bags του και κοιμήθηκαν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων.

Στο Λονδίνο μάλιστα οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες κοιμήθηκαν στους υπνόσακους με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 10 βαθμούς Κελσίου και υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο, όπως επισημαίνει η διοργάνωση, αυτές είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν και οι άστεγοι καθημερινά.

Μεγάλο event και με την στήριξη των διάσημων έγινε στην Νέα Υόρκη. Εκεί διάσημοι όπως ο Γουίλ Σμιθ, η Έλεν Μίρεν, ο Ζίγκι Μάρλεϊ και η Έλι Γκόλντινγκ έδειξαν ο καθένας με τον τρόπο του την ευαισθητοποίηση του, αναφέροντας πως πρέπει άμεσα να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα, καθώς κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να ζει αβοήθητος στον δρόμο.

Πηγή: popup.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background