Ομπάμα και Σπρίνγκστιν… μαζί στην τηλεόραση!

Written by on 23/02/2021

Τον έναν τον έχουμε συνηθίσει πάνω στη σκηνή να δημιουργεί χαμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του… Τον άλλον τον έχουμε συνηθίσει από τη θέση του Προέδρου της Αμερικής, να συμμετέχει σε πολιτικές συζητήσεις και να παίρνει αποφάσεις που επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Ο λόγος για τον Μπρους Σπρίνγκστιν και τον Μπάρακ Ομπάμα, οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν σε μία σειρά podcast, η οποία θα έχει να κάνει με θέματα που αφορούν την οικογένεια, το bulling, το ρατσισμό, την οικονομία, τις ανθρώπινες σχέσεις και προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Η σειρά, που θα αποτελείται συνολικά από 8 επεισοδίων, έχει τίτλο “Renegades: Born in the U.S.A.” και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την πλατφόρμα Spotify. Μάλιστα τα δύο πρώτα επεισόδια αναρτήθηκαν χθες.

U.S. President Barack Obama addresses a rally during the last day of campaigning in the general election November 5, 2012 in Madison, Wisconsin. Obama and his opponent, Republican presidential nominee and former Massachusetts Gov. Mitt Romney are stumping from one ‘swing state’ to the next in a last-minute rush to persuade undecided voters.

Τους δύο άντρες, ενώνει μια μακροχρόνια φιλία και αυτή δεν θ μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, εκεί όπου ο Μπάρακ Ομπάμα παραδέχεται πως: «Επιφανειακά, ο Μπρους κι εγώ δεν έχουμε πολλά κοινά», συμπλήρωσε ο Ομπάμα. «Όμως, με την πάροδο του χρόνου, αυτό που βρήκαμε είναι ότι έχουμε κοινές ευαισθησίες. Σχετικά με την εργασία, την οικογένεια και σχετικά με την Αμερική. Με τον τρόπο μας, ο Μπρους κι εγώ βρισκόμαστε σε παράλληλα ταξίδια επιχειρώντας να κατανοήσουμε αυτήν τη χώρα, που μας έδωσε και στους δύο τόσα πολλά».


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background