«Ψυχή», μια ταινία των Disney – Pixar για το νόημα της ζωής (video)

Written by on 07/01/2021

Με το νόημα της ζωής καταπιάνεται η τελευταία ταινία της Pixar/Walt Disney, που αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Στην ταινία, δύο ψυχές συγκρούονται ως προς το πώς αντιλαμβάνονται αυτό που είναι το πιο σημαντικό: η ίδια η ζωή. Ο ένας πρωταγωνιστής επιθυμεί να επιστρέψει στη ζωή που ζούσε πριν και ο άλλος δεν θέλει καν ν’ αρχίσει να ζει.

Ο Τζο Γκάρντνερ είναι δάσκαλος μουσικής, ενήλικας, με πάθος για τη τζαζ και μετά από χρόνια που τον απέρριπταν έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε μια μουσική μπάντα. Το απρόσμενο χτυπά και ο Τζο μεταφέρεται στο Μεγάλο Πριν (εκεί όπου βρίσκονται όλες οι ψυχές που δεν έχουν γεννηθεί). Συμπρωταγωνίστριά του είναι η «22», μια ψυχή που δεν θέλει να πάει στη Γη και να ζήσει εκεί μιας και έχει δει τι επιφυλάσσει η ζωή, άρα προτιμά να παραμείνει εκεί που είναι. Μαζί αναχωρούν για ένα ταξίδι να βρουν την σπίθα της «22», που θα είναι και η μοναδική απόδειξη ότι η «22» είναι έτοιμη να ξεκινήσει να ζει. Τις φωνές των δύο πρωταγωνιστούν δανείζουν ο Τζέιμι Φοξ και η Τίνα Φέι.


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

Background