Έρχεται ο… Luca (video)

Written by on 23/01/2021

Με κεντρικό θέμα αυτή τη φορά την ενηλικίωση, οι υπεύθυνοι των κινηματογραφικών εταιριών Disney και Pixar, ετοιμάζονται να κατακτήσουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Με πρωταγωνιστή τον μικρό Luca και τις περιπέτειές του, η Disney και Pixar είναι έτοιμες  να κυκλοφορήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, μία ταινία που θα συγκινήσει μικρούς αλλά και μεγάλους θαυμαστές του είδους. Πρόκειται για τη νέα μεγάλου μήκους animation ταινία μυθοπλασίας, αλλά όπως αρκετές ταινίες της Pixar, συνδέεται και αυτή με προσωπικές και πολύ ανθρώπινες εμπειρίες των ίδιων των δημιουργών τους, γεγονός που τις κάνει ανάρπαστες.

Στην ταινία Luca, που διαδραματίζεται στα παράλια της Ιταλίας, ο πρωταγωνιστής Λούκα και ο φίλος του Αλμπέρτο, είναι δύο θαλάσσια πλάσματα που παίρνουν ανθρώπινη μορφή όταν βγαίνουν στην ξηρά και εκεί ξεκινάει μία μοναδική περιπέτεια.

Το περιοδικό Empire, δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την ταινία στο νέο του τεύχος, που κυκλοφόρησε στις 21 Ιανουαρίου και όπως ήταν αναμενόμενο οι πρώτες εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες.


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

Background