Αστρολογικές προβλέψεις 28/12

Written by on 28/12/2020

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερου και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, την Δεύτερα 28 Δεκεμβρίου 2020, σχηματίζουν ένα θετικότατο Τρίγωνο, προσφέροντας μας ξαφνικές χαρούμενες αλλαγές, επιτυχία από το πουθενά και απρόσμενη βελτίωση της καθημερινότητας!

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς να περιμένεις ξαφνική επιτυχία στη καριέρα, απρόσμενη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και οικογενειακή εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ: Επιτέλους θα έχεις αυξημένη αισιοδοξία, ξαφνικές εξομολογήσουν και επαφές που σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς να περιμένεις ερωτικές καυτές συναρπαστικές στιγμές , απρόσμενη οικονομική εύνοια και πραγματοποίηση κάποιας βαθιάς επιθυμίας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαφνικές ευκαιρίες για την συντροφική ζωή έρχονται, όπως και ξαφνικές δυνατότητες για επισημοποίηση μίας σχέσης, νέα ερωτική σχέση ή νέα ερωτική γνωριμία!

ΛΕΩΝ: Έρχονται απρόσμενες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα για να αποδείξεις την αξία σου, ευεξία, εσωτερική αλλά και φυσική δύναμη και ευχάριστη καθημερινότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να περιμένεις ερωτικές εκπλήξεις, απρόσμενα χαρούμενα γεγονότα, κατακτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, ξαφνική φήμη και γοητεία!

ΖΥΓΟΣ: Έρχεται μεγάλη βελτίωση στην οικογενειακή ζωή, ψυχική ανανέωση και αναπτέρωση, αλλά και μία απρόσμενη επιστροφή κάποιου προσώπου από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σου έρχεται ξαφνική ανανέωση της κοινωνικής ζωής, μηνύματα και βελτίωση των σχέσεων με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς να περιμένεις ξαφνική οικονομική εύνοια, απρόσμενη συναισθηματική χαρά και αύξηση της αυτοπεποίθησης σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς να καλοδεχτείς χαρούμενες απρόσμενες ειδήσεις, ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αυτοπεποίθηση, λάμψη και πραγματοποίηση επιθυμιών και προσδοκιών εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχεται επιτέλους συναισθηματική και ψυχολογική ανανέωση, εύνοια σε παρασκηνιακές υποθέσεις και το τέλος στις ανασφάλειες, τα άγχη και τις φοβίες σου!

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται απροσδόκητες θετικές εξελίξεις στο φιλικό τομέα και ένα μεγάλο όνειρο που πραγματοποιείται στα ξαφνικά!

ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background